Odp: przeprowadzka z dużego miasta w Bieszczady
na realizację tych marzeń i zastanowienie się nad nimi mam jeszcze sporo czasu. Na razie mam zdecydowanie za mało pieniędzy aby myśleć na poważnie nad przeprowadzką.
Ale samo posiadanie takiego marzenia jest pozytywne, niezależnie od tego czy je zrealizuję, czy nie. Jak znajomi narzekają w stylu "nie wyobrażam sobie że za 10 lat będę robić to co dziś, a nie mam innego pomysłu", jak wiem że mam swoją koncepcję.
Jak na razie koncepcja jest niezachwiana - przeczytałam wasz posty uważne i nadal planuję przeprowadzkę. Zobaczymy jak z realizacją, ale mi posiadanie marzeń dodaje skrzydeł :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
fiona
Jak na razie koncepcja jest niezachwiana - przeczytałam wasz posty uważne i nadal planuję przeprowadzkę. Zobaczymy jak z realizacją, ale mi posiadanie marzeń dodaje skrzydeł :grin:
Zgadzam się z tobą. Najważniejsze to mieć marzenia :roll: i dążyć do ich realizacji.
PS Najlepiej nie słuchać innych tylko kierować się intuicją. (wiem coś o tym)
Dobrze, jak ktoś ją ma. :) Nie słuchać innych...hmmm... czasem jednak warto posłuchać. Tylko człowiek to taki gad, że musi wszystko sam. Zresztą mój cyrk, moje małpy. :mrgreen:
NOWE ŻYCIE w BIESZCZADACH
Chcę po wielu latach powrócić w Bieszczady, zalogować się gdzieś na stałe i pozostać do końca
Odp: NOWE ŻYCIE w BIESZCZADACH
Witaj! Ja też mam taki pomysł na życie :wink:
Pozdrawiam z odległej od Bieszczad północy... :roll:
Fajnie! Dajcie znać jak poszło????
no to chyba jakas nowa fala zasiedlania bieszczadzkich krain! a polnoc sie wyludnia- pewnie niedlugo bedzie tam warto jezdzic i ogladac opuszczone wioski ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Fajnie! Dajcie znać jak poszło????
Tzn. Masz na myśli żeby oni razem ....ten tego... i wtedy to NOWE Życie?:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
no to chyba jakas nowa fala zasiedlania bieszczadzkich krain!
Zima w mieście wywołuje deprechę, pewnie stąd zalew tematów "ucieczkowych" :neutral: Ten doklejam do istniejącego.