Odp: FotimB --- co to takiego jesT ?
A słuchajcie, może to można by cyklicznie?
w sensie co jakiś tam czas, a po zmianie ekspozycji dane zdjęcia wystawić na jakiejś aukcji (albo w necie, albo na żywo podczas jakiejś większej imprezy w Bieszczadach), a uzyskane w ten sposób pieniążki przekazywać np na konto Szymona?
Wielkie by nie były, ale grosz do grosza...
Krysia pisze :
Cytat:
pieniążki przekazywać np na konto Szymona?
Krysiu , ale chyba pomyliły Ci się wątki. Ten jest o fotografii bieszczadzkiej a nie ma tu ani słowa o pieniądzach.
No o fotografii bieszczadzkiej, żeby zmieniając wystawę te fotografie sprzedać na aukcji, i będą pieniążki;-)
Zły pomysł?
Będę miała ciężki zgryz co wybrać - Zawadkę czy Rawkę, bo obie imprezy atrakcyjne.
Nie wiem też czy w ogóle dostanę urlop.
Ale myślę że do ok. 20.XI wyklaruje się.
Tak prawdę mówiąc to mamo ochotę znowu gdzieś pochodzić, bardziej niż siedzieć w chałupie, choćby w najprzyjemniejszym towarzystwie.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
A słuchajcie, może to można by cyklicznie?
w sensie co jakiś tam czas, a po zmianie ekspozycji dane zdjęcia wystawić na jakiejś aukcji (albo w necie, albo na żywo podczas jakiejś większej imprezy w Bieszczadach), a uzyskane w ten sposób pieniążki przekazywać np na konto Szymona?
Wielkie by nie były, ale grosz do grosza...
cyklicznie mam nadzieję ze tak !
co do aukcji to chyba nie tak łatwo (prawa autorskie itp) nie wiem jak to formalnie zorganizować, ale Krysiu wszystko przed Tobą jak się podejmiesz czemu nie
Prawa autorskie?Chyba nikt nie odmówiłby oddania zdjecia na taki szczytny cel.
Na nikonie było o tyle prościej, że to wielkie forum, organizowaliśmy aukcje najpierw dla powodzian, a niedawno na leczenie chorej córci kolegi z forum. Ja za swoją fotkę dostałam 3stówki, tzn nie ja do ręki, a kolega na konto fundacji, a były i droższe okazy-duuuużo droższe.
Pomyślę jak to najlepiej rozwiązać i u nas;-)
Na 3stówki już nie liczę, ale jakby tak 10 poszło po tylko 50zł...
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Będę miała ciężki zgryz co wybrać - Zawadkę czy Rawkę, bo obie imprezy atrakcyjne.
.......
Tak prawdę mówiąc to mamo ochotę znowu gdzieś pochodzić, bardziej niż siedzieć w chałupie, choćby w najprzyjemniejszym towarzystwie.
B.
Znaczy się wygrała Zawadka :-) Cieszę się.
Dlugi
Cytat:
Znaczy się wygrała Zawadka :smile: Cieszę się.
Z czego tu się cieszyć.
Beznadziejny termin. To czas na siedzenie przy kominku, a nie szwędanie się po Bieszczadach,
o czym jest przekonany Ostatni Mohikanin pisząc
Cytat:
No to szkoda, bo kolejna impreza mnie ominie i znów nie mogę Was zobaczyć
Oj Heniu nie byłeś w Zawadce.
U mnie tez by ona wygrała ze względu na...PIEROGI;-)))))
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
No dobra, ale do kogo słać te fotki ...:)>?>?
Pozdrawiam
k_b
no właśnie adres poczty
2010wystawa@gmail.com