Odp: Lokalizacja X KIMBu- dyskusja
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzikie Dzieci
Tak z innej beczki, bo dotarły do mnie (nas) pogłoski, że jeśli chce się aktywnie uczestniczyć w KIMB-ie 2011 to przydałby się paszport. Prawda, ili niet?
Cześć! chodzi Ci/wam o Pikuj? To może być jednym z punktów KIMBu, tak jak w tym roku była wycieczka do Lwowa.Jeśli znajdzie się grupa i ktoś zechce to zorganizować, to why not?Ale głównie chodzi o spotkanie się, mam nadzieję, że dołączą też osoby, które jeszcze na KIMBie nie były. Spotykamy się nieoficjalnie 20 maja wieczorem i 21 maja na Obradach Głównych.Gdzie? Jeszcze niewiadomo, ale raczej nie na Mazurach;) A co do innych imprez okołokimbowych, to powstanie oddzielny wątek.
No pewnie, że potrzebny, ale Paszport Polsatu;-))))
to bedzie losowanie nagród ? :)
bo na paszporcie to zmywarkę wygrałam - to były czasy. Dzięki Panie Prezesie Solorz
Poprosimy o ankietę. My byliśmy i w Dołżycy i w Chryszczatej, i chętnie sie gdzies tam ponownie wybierzemy (może się wreszcie uda...).
Albo może "imienne" głosowanie zamiast ankiety. Tylko proszę bez wymogu minimum 50 postów, w każdym razie nie dla osób które juz na KIMB-ach bywały.
Mam zamiar przyjechac w tym roku, to zaproponuje Wisan.
Ja również jestem za WISAN-em, świetna miejscówka, można tam zamówić pyszne domowe jedzonko , duża wiata na ognisko, miejsce dobrze dostępne aczkolwiek " nie wydeptane ".
Demokracja demokracją a porządek musi być. Moim zdaniem wybór miejsca KIMB-u powinna dokonać powołana "radę mędrców". Po to ich między innymi powołana aby dokonali właściwego wyboru miejsca obrad KIMBU. Biorąc pod uwagę, że są to wytrawni spece i wielokrotni uczestnicy KIMBU to znakomicie wiedzo jakie walory powinien spełniać lokal który będzie gościł uczestników KIMBU. Myślę, że w stosownym czasie "rada" ogłosi miejsce obrad a chętni do udziału w KIMBI karnie i punktualnie zameldują się we wskazanym miejscu. A po KIMBI-e będziemy mogli wieszać psy za wybór miejsca i narzekać na decydentów, wylewając wszelkie gorzkie żale. To dopiero będzie frajda8-)8-):grin:
Wiele razy byłem w Wisanie jest to dobra lokalizacja.