Odp: Koszulki forumowe - edycja druga
A, jeszcze to mi umkło...
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Konfraternia czyli bractwo, kongregacja, stowarzyszenie lub ogólnie grupa. W tym pomyśle chodziło o to, żeby był skrót KIMB, ale nie ograniczać się tylko do Kongresu IMB, a rzecz potraktować szerzej. Marcowy myślał o Kompanii, mnie bardziej podoba się staropolska Konfraternia.
Wszystko się zgadza, ale optowałem za Kompanią czy innym nawiązaniem do skrótu KIMB tylko z tego względu, że pierwotnie był pomysł, żeby koszulki wyprodukować tylko dla uczestników KIMB-u. Teraz, jak się wydaje, przeważa opcja bardziej uniwersalnego tiszerta, co mi akurat bardziej odpowiada - koszulki niezwiązane z żadnym konkretnym spotkaniem ani konkretnym forum (choć zróżnicowane "regimentowo" - regionalnie lub branżowo). Dlatego proponuję, żeby napis został, jak na starej koszulinie:
Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne, Regiment Taki a Taki
No i oczywiście graficzne "wariacje na temat" motywu regionalnego czy branżowego.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekpu
a mnie się wydaje że Anielica pociąga tzw proste wino
Hehe, ciekawe czy komuś wydawało się inaczej?
Pozostanę w tonacji formacji ponadregionalnych...
A jak o winie to podejrzewam, że wielu spośród nas mniej lub bardziej skrycie -może nawet w krzakach- wyznaje
kult mitycznego niedźwiedzia o trzech nogach :mrgreen:
Może więc coś dla Regimentu Chaszczowników (tropiących misie/tropionych przez misie):
http://i54.tinypic.com/6i88k0.jpg
Myslę, że ten pierwszy projekt jest odpowiedni Piskalu. Jakby co piwniczka czeka. Prycza się też znajdzie, więc zapraszam ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Myslę, że ten pierwszy projekt jest odpowiedni Piskalu. Jakby co piwniczka czeka. Prycza się też znajdzie, więc zapraszam ;)
Ok. Dzięki. Napisz jeszcze czy z napisem Konfraterinia etc, czy w tym miejscu Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne i.. pierwszy oficjalny, zatwierdzony projekt będziemy mieli!
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Dlatego proponuję, żeby napis został, jak na starej koszulinie:
Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne, Regiment Taki a Taki
No i oczywiście graficzne "wariacje na temat" motywu regionalnego czy branżowego.
Też jestem za takim napisem
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Hehe, ciekawe czy komuś wydawało się inaczej?
Jako żywo widzę anielicę grającą na instrumencie muzycznym, na oboju na przykład...
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Może więc coś dla Regimentu Chaszczowników (tropiących misie/tropionych przez misie
Biorę z kwiatkiem i misiem (znaczy obie wersje):grin:
1 załącznik(ów)
Symboli Bieszczadów jest dużo...
Co prawda za butelkami w chaszczach nie szperam, ale mój miś zszedł z takiej właśnie butelczyny i kuśtyka w drugą stronę żeby nie gwałcić oficjalnej etykiety.
Trójnogi miś byłby na miarę naszych możliwości tzn. póki co maciejki i moich :wink:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Co prawda za butelkami w chaszczach nie szperam, ale mój miś zszedł z takiej właśnie butelczyny i kuśtyka w drugą stronę żeby nie gwałcić oficjalnej etykiety.
Trójnogi miś byłby na miarę naszych możliwości tzn. póki co maciejki i moich :wink:
No to niech będzie tak.
Tak na marginesie- te wino jest totemem naszych toruńsko- bieszczadzkich spotkań:grin:
Zostaje oczywiście Konfrateria IMB Regiment botaniczny i arnika w całości - takich koszulek zamówiłbym 4, chyba, że można koszulki w nietypowo małym rozmiarze zamówić to z jedną jeszcze bym wziął ;) Projekt zatwierdzony.
Natomiast Drogi Piskalu pozostali mieszkańcy wsi Rabe nad Rabskim Potokiem zwrócili się do mnie z prośbą o wybłaganie u Ciebie projektu dla tej właśnie wioski - wydumaj coś...
No właśnie! Marcowy, dowiedz się, czy firma wykona malutkie koszulki, bo z Julią też o tym myśleliśmy!