Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
Jeśli jest potrzeba, chęć przeglądu zdjęć, czy innych prezentacji projektor mogę przywieźć. Ściana zawsze się znajdzie.
Przy okazji Hero doczytałem, że Ty zajmowałeś się śpiewnikiem, więc dalej tematu nie kontynuję, żeby się nie wcinać...
Też tak to zrozumiałem. Chciałem najpierw zapytać o zdanie Organizatorów i Twórców.
Przyjedziemy z Żoną prawdopodobnie w środę, żeby od czwartku troszkę pochodzić. Chętnie pójdziemy na szlak w większej grupie :)
Śmiało możesz się wcinać w sprawę śpiewnika. Po śpiewniku, którym się kiedyś zająłem nie zostały mi niestety żadne materiały.
Jeśli masz możliwość wzięcie projektora to weź, ja będę miał komputer, bo przyjadę wcześniej i chcę na bieżąco zajmować się zrobionymi w tym czasie zdjęciami.
Będę chyba już w poniedziałek przed KIMBem, więc jak się jakoś skontaktujemy na priv to możemy się udać gdzieś wspólnie.
Zdjęcie jeśli dopisze pogoda dobrze będzie zrobić na zewnątrz, czyli w miarę możliwości jak najwcześniej, przy dziennym świetle. Jeśli jednak będzie wiadomo, że zaraz ktoś jeszcze dotrze, to zaczekamy. Damy radę, nawet w środku.
W programie KIMB-u (zamieszczonym w pierwszym poście tego wątku) mamy aktualny program, pojawiła się także informacja o żarełku!
Dowiedziałam się ze fundacja opiekująca się Marcinem organizuje tez akcje charytatywne, idąc w ślady naszego kolegi - Pierogowego,Fotografika naszego - może ktoś z Was chce coś podarować, sprezentować, dać, by wspomóc tą akcję.
Może to być rzeźba, obrazek, fotografia,pocztówka, wierszyk, piosenka itp.
Dziękuję Pierogowemu za pierwszy podarunek i podsunięcie pomysłu!
Razem możemy więcej :)
Ja kiedyś proponowałam po prostu pieniądze, ale nie były chciane, no to nie.
Pieniądze zawsze są chciane, zawsze możesz je wpłacić na konto i tj już kwestia dobrej woli.Ba nawet myślałam że je wysłałaś :)
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Dowiedziałam się ze fundacja opiekująca się Marcinem organizuje tez akcje charytatywne, idąc w ślady naszego kolegi - Pierogowego,Fotografika naszego - może ktoś z Was chce coś podarować, sprezentować, dać, by wspomóc tą akcję.
Może to być rzeźba, obrazek, fotografia,pocztówka, wierszyk, piosenka itp.
Dziękuję Pierogowemu za pierwszy podarunek i podsunięcie pomysłu!
Razem możemy więcej :)
Marcowy! Proszę o uzupełnienie pierwszego postu o tę cenną informację.
Poza tym osoby, które nie zbierają nakrętek, bo nie chcą ich wieźć w Bieszczady mogą zorientować się, czy w waszej miejscowości nie ma takiej zbiórki i punktu, gdzie można nakrętki oddać. W Toruniu np. jest i tam oddam. Bez sensu było by wozić je przez całą Polskę, zwłaszcza, ze zaangażowałem inne osoby i mam ich dużo. A nie będę jechać samochodem. Za to coś przywiozę w podarunku.
Moim skromnym zdaniem nakrętki są przeznaczone konkretnej osobie. Przywiozę je i dam na cel, który opisała mAAtylda.
Zbyszku, ale skoro jest w pobliżu ktoś kto też potrzebuje nakrętek to dlaczego by sie nie podzielic i rzeczywiście "tachanie" ich przez 1/2 Polski na koniec świata może być uciązliwe.
Mam nadzieję że ktoś z Was wykaże się hojnością i szczodrością i będzie tez chciał się pochwalić swoim talentem i przygotuje coś na licytacje, którą chciałabym uskutecznić na KIMB :)
Liczę tez na to że takie akcje będą kontynuowane co roku,gdyż okazuję się że potrzebujących i zbierających wśród naszych znajomych jest bardzo dużo!
Ciszę się że w końcu ta akcja ma pozytywny odbiór :)
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Zbyszku, ale skoro jest w pobliżu ktoś kto też potrzebuje nakrętek
W moim, toruńskim, przypadku chodzi o tę samą akcję i tego samego Marcina. Ale mAAtylda ma rację- chodzi o to, żeby rozglądać się wokół siebie i nie pozostać obojętnym!