No tak, to może być to :) Na liście zamówień koszulek też Piskal wpisał mnie bez podkreślenia, stąd pewnie pomyłka. Bartolomeo wysłał mi wiadomość testową i tę dostałem.
Piskalu, się popraw (koszulki wyślij pod właściwy adres) ;)
Wersja do druku
No tak, to może być to :) Na liście zamówień koszulek też Piskal wpisał mnie bez podkreślenia, stąd pewnie pomyłka. Bartolomeo wysłał mi wiadomość testową i tę dostałem.
Piskalu, się popraw (koszulki wyślij pod właściwy adres) ;)
A skąd mam wiedzieć,że jest dwóch, skoro wszystkie nicki są podkreślone i nie widać podkreślenia pod podkreśleniem. Mohikanin, jeśli dostałeś wszystkie dane na maila. to daj znać, a jak nie to mam wysłać do Ostatni_Mohikanin?
Może ktoś wie dlaczego kiedy napisałem posta wyskoczył mi komunikat że wiadomość za krótka i proszę ją przedłużyć do minimum 3 znaków?
Pytasz o samą zasadę mówiącą, że posty na forum mają mieć min. 3 znaki, czy też miałeś sytuację, że dłuższego postu nie dało się wysłać i pojawił się taki właśnie komunikat?
Miałem właśnie taka sytuację że post był długi-odpowiedź z cytatem i wyskoczył mi komunikat że post jest zbyt krótki.Spróbowałem bez cytatu i właśnie poszło
Cytat nie jest liczony do tych trzech znaków, to mają być trzy autorskie znaki :wink: Jeżeli jednak coś od siebie napisałeś (więcej niż trzy znaki) to nie potrafię wyjaśnić przyczyny kłopotów. Jeżeli sytuacja nie będzie się powtarzać to radzę ją zbagatelizować.
W jaki sposób kasuje się wiadomości w profilu? Pozdrawiam
Klikasz na kwadracik obok wiadomości, a potem rozwijasz na dole takie cóś:
Moderation Tools
- Delete Messages
- Approve Messages
- Unapprove Messages
- Deselect All Messages
Zaznaczasz pierwsze , klikasz na proceed, będzie jeszcze trza potwierdzić i gotowe.
Piskal!! To byłoby za proste!! Ja nie mogę zaznaczyć wiadomości w kwadraciku!! Po prostu jest nieaktywny. Pozdrawiam
Chwila chwila!! Coś się udaje. Dzięki. Pozdrawiam