Odp: Jak dostarczyć rowery w Bieszczady?
dzieki za linki. Acz ja mam rower ktory nawet jest troche podobny do tych powyzej.
https://picasaweb.google.com/osiolek...89736981159026
Ale szukamy roweru dla toperza, a te powyzej sa jednak takie mocno male i delikatne. Chodzi o cos duzego i pancernego...
http://img571.imageshack.us/img571/3...3819629014.jpg
Znalazłam;-)))
masakra;-)))
a mówią, że się wypinają!
A to jest nasza miszczyni-Maja Włoszczowska, więc raczej umie jeździć.
I to mnie powstrzymało przed kupnem SPD;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Znalazłam;-)))
masakra;-)))
a mówią, że się wypinają!
oj no... to dowód na to że nawet najlepszym zdarzają się upadki.. a widzisz Maja się nie zraziła po tym upadku i nadal robi to co robi :) i jak pięknie wygrywa!! :)
a poza tym tak się ładnie wywalić to też nie takie hop siup ;)
Odp: O rowerach [wydzielony]
Ja stwierdzam z góry że SPD to nie dla mnie,zawias przy jezdzie na rowerze może skonczyć się takim upadkiem jak Krysi
Odp: O rowerach [wydzielony]
Cytat:
Zamieszczone przez
Pyska
Ja stwierdzam z góry że SPD to nie dla mnie,zawias przy jezdzie na rowerze może skonczyć się takim upadkiem jak Krysi
To nie Krysia!! toż to Maja nasza Włoszczowska jest przecież :))
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
a poza tym tak się ładnie wywalić to też nie takie hop siup ;)
Wyrżnęłam się dokładnie tak na asfalcie-hamowałam przed autem i niestety ale przednim za mocno;-)
ciekawe uczucie widząc jak rower leci nad człowiekiem.
No ale nie byłam wpięta więc nic mi się nie stało, poza siniakami i otarciami na rowerze.
A na fotce oczywiście, że Maja;-)))
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Wyrżnęłam się dokładnie tak na asfalcie
No ale nie byłam wpięta więc nic mi się nie stało, poza siniakami i otarciami na rowerze.
I mogę się założyć, że najpierw sprawdziłaś czy z rowerem wszystko ok :D a później zobaczyłaś jakie masz "straty" na sobie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
A to jest nasza miszczyni-Maja Włoszczowska, więc raczej umie jeździć.
I to mnie powstrzymało przed kupnem SPD;-)
Bo i SPD jest dla wyczynowców, wszak ma poprawić wydajność.
Jestem przekonany, że dla osób nie uprawiających kolarstwa wyczynowo, to ... modny gadżet. "Ostre" pedały, odpowiedni but i nie ma bata, by noga się ześlizgiwała.
A wydajność?
Jeśli jeździ się rekreacyjnie, treningowo, czy turystycznie, to zwiększenie wydajności o kilka(naście) procent nie ma znaczenia. Na nic się ma również, gdy człek jeździ pod obciążeniem. Noga trochę może pobolewać, bo ciągle nacisk na ten sam punkt stopy.
Poza tym, jeżdżę z tym i owym i pomimo swego SPD i paru jeszcze gadżetów mogą moje dupsko na okrągło oglądać... ;)
Widziałem tez jednego jak się mu zapomniało wypiąć przy "parkowaniu", he he doskonały widok :)