Pozory mylą, jakie tam mizerne ?
Ci co nie wiedzą, niech się dowiedzą że jesteś tą tajemniczą większą połową
Wersja do druku
A skąd będę wiedziała że trafiłam w Mordolotku :D postaram się przybyć na KIMBę :)
Ale macie tempo w tej drugiej turze! :grin: Już się nie uda mi zagłosować jako 9-ta (a tak ładnie ta dziewiątka z I-ej tury mi pasowała :wink:)
No to może sobie poczekam...na pozycję 99.:!: Głosujcie więc!!!!
Może się uda.
No to jak? Pomożecie? :mrgreen:
ONI odpowiedzieli na Twój apel!!! :-D
12. Wojtek Pysz
13. filiplesny
14. sir Bazyl
15. diabel-1410
16. bartolomeo
17. Pierogowy
18. komisaRz von Ryba
a tymczasem Powsimorda dzielnie zmierza do celu.
.
Załącznik 31045
Przypominam
Do tej pory zaproponowaliście m.in.
Cytat:
Chcesz przeczytać coś dobrego ?
Zagłosuj na Powsimordę najlepszego !
A liczyłem na bardziej twórczą twórczość, bo tworząc można zaprawdę cóś stworzyć, na przykład stworzyć takie stworzenie, które stworzyłem dwie edycje temu, tworząc właśnie twórczą reklamę PowsimordCytat:
Ile można gardło zdzierać
POWSIMORDY CZAS WYBIERAĆ
19. calanthe
20. marmota_m
21. don Enrico
Sytuacja na półmetku jest taka, że tylko w jednej kategorii mamy lidera, zaś w pozostałych jest remis albo coś na kształt remisu. A nawet lider nie powinien spać spokojnie, bo nie takie cuda nad urną się zdarzały :-)
Zgodnie z ordynacją, jeśli w którejś kategorii będzie remis, ogłoszona zostanie tygodniowa dogrywka, więc także o tydzień przesunie się fetowanie zwycięzców, a tego chłodzone szampany mogą nie wytrzymać 8-)
Nie ma zatem żadnej przesady w stwierdzeniu, że KAŻDY GŁOS SIĘ LICZY!!!
22. Jurko
23. piotrrz
24. Pastor
25. Piskal
Edit:
Sprawdziłem, że w II turze ubiegłorocznej oddaliście 40 głosów. Powsimorda (tak jak WOŚP) to nie wyścig, ale w Powsimordzie (tak jak w WOŚP-ie) postęp jest pożądany ;)