Odp: KIMB 2013- lista obecności i rozkład jazdy.
Kuny nie można zawłaszczać. Kuny najlepiej czują się na wolności. Konkurs na mecenasa jest zbyteczny, wręcz niewskazany. Bywalcze, a może tobie potrzebna mecenasowa?
Pod wiatą w Zatwarnicy, najlepsze miejsce.
Niestety w 100% nie mogę potwierdzić swojej obecności. Pozdrawiam
A co mam się interesować. Rozmawiając z Basią określiłem nasze wymagania (barek, ognisko, etc.) Nie było problemu. Dopiero rezerwując domek zdziwiłem się, że domki lux są zajęte już w lutym. Wtedy Basia powiedziała, że będą jacyś leśnicy, ale, że to zlot, nie wspomniała ani słowem. Nawet nie zwróciłem na to uwagi.I w sumie zapomniałem. Barek i miejsce okołobarkowe jest do naszej dyspozycji, zarezerwowane dla KIMBu. A jak leśnicy zechcą się zintegrować, to...proszę bardzo.
a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :)
No pewnie. I potok, w którym możesz się wykąpać.
łąk w Bieszczadach ci tutaj dostatek. średnio fajnie, że będą takie tłumy w Sękowcu, już sama ekipa kimbowa to dla mnie kosmos ludzi. ja jadę by spotkać się właśnie z wami a nie integrować z innymi ;) na potoki plynące przez wsie uważaj ;}
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
a nie lepsza łąka nad Sanem ? ...miejsca ogrom , lecz trzeba pod górkę zaiwaniać ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Chyba mnie przekonałeś :)
jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
łąk w Bieszczadach ci tutaj dostatek. średnio fajnie, że będą takie tłumy w Sękowcu, już sama ekipa kimbowa to dla mnie kosmos ludzi. ja jadę by spotkać się właśnie z wami a nie integrować z innymi ;) na potoki plynące przez wsie uważaj ;}
Tak, całkowicie się zgadzam! Zaczyna być tłoczno. Chęć spotkania Was jest jednak silniejsza:)
Tłum ale znajomych z forum jest miłą perspektywą. Na innych raczej nie mam ochoty.
Zawsze pozostaje cisza namiotu.
Będziemy na spotkaniu. Ja i moja lepsza połowa:D
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Chyba mnie przekonałeś :)
jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :)
Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka.
Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2 ;)