Witaj! O ile pojedziesz przez Kraków a znajdziesz chwilę czasu, kręć 665 665 656. Wspomogę dobrym słowem oraz różnorakimi napitkami powyżej 48%! Pozdrawiam! + P.......
Wersja do druku
Oj Pastor!
Nie podoba mi sie ta druga część Twojej propozycji. W końcu chodzi o mojego jedynego syna ;-)
Pozdrawiam
P.S.
Jak będę w Krakowie to może też sie odezwę :-)))
Zgadzam się! Za słabe! Z medycznego punktu widzenia wyżej wzmiankowane napitki powinny mieć 70% Takie są najbardziej odpowiednie, przynajmniej dla naszej wątroby. Na przyszłść podejmę to wyzwanie i postaram się o mocniejsze ..... propozycje! Rzecz jest zresztą w ilości! Wszystkich zachęcam do umiarkowania w jedzeniu i piciu, chociaż nie wszyscy mnie słuchają! (na nic dobry przykład)
PS Opowiadał mi ostatnio mój ulubiony poeta urzędujący w Pavulonie że każdorazowy pobyt w Cisnej pewnego znanego konstruktora z Poznania kończy się (lub zaczyna ) wręczeniem Mu (tzn. poecie) butelki bardzo zacnego destylatu z górnej półki!
Hehehe! Cikawe kogo też miał na myśli! Pozdrawiam i zapraszam do Krakowa!
Nie konstruktor i nie Pavulon, a Atamania. Reszta sie zgadza. Dzięki za zaproszenie!!!
Pozdrawiam
no coment
+ P ja tam wiem swoje, nalewajka bomba sprawa, i w istocie robiona na dobrą nauczkę, że w niewielkich ilościach dobrze służy, w wielkich sieje zniszczenie. Moje produkty zgoła inne są. Dzięki serdeczne za propozycję, oby do zobaczenia gdzieś w chaszczach lub gdzieś indziej
Pozdrowiony
Witam.
Chęć wielka, a środków mało. Rozważa, Ktoś może wyjazd w niedzielę 8 lipca.
Ja z Łodzi ale gdybym miał nadłożyć drogi i do Wa-wy, to i tak super.
Niestety nie jestem w stanie zagwarantować ekstra towarzystwa, w końcu znam siebie jak nikt.
GG 3800534
Witam.
Chęć wielka, a środków mało. Rozważa, Ktoś może wyjazd w niedzielę 8 lipca.
Ja z Łodzi ale gdybym miał nadłożyć drogi i do Wa-wy, to i tak super.
Niestety nie jestem w stanie zagwarantować ekstra towarzystwa, w końcu znam siebie jak nikt.
GG 3800534
No kurcze łamie się bardzo. Nie wiem czy dam radę chodzić po górach ale może chociaż popatrzę na nie z dołu...... :( Jadę prawdopodobnie w sobotę 07.07.2007 rano z Lublina. W zalezności od chętnych do dotrzymania mi w drodze towarzystwa mogę pojechać przez Rzeszów lub Biłgoraj. dajcie znać na PW lub meila jak ktoś chce się dołączyć
No kurcze łamie się bardzo. Nie wiem czy dam radę chodzić po górach ale może chociaż popatrzę na nie z dołu...... :( Jadę prawdopodobnie w sobotę 07.07.2007 rano z Lublina. W zalezności od chętnych do dotrzymania mi w drodze towarzystwa mogę pojechać przez Rzeszów lub Biłgoraj. dajcie znać na PW lub meila jak ktoś chce się dołączyć
a może ktoś z Lublina wybiera się samochodem?i mógłby jednego człowieka zabrać ze sobą?tak mniej więcej do 20ego lipca?postaram się nie być uciążliwy...
No to powiem tak. Musze w góry pojechać. W jakiekolwiek ale musze bo gryze. W poniedziałek jade do Krakowa bo musze potem zobacze. Beskid Żywiecki, Tatry (ee tatry nie), No i oczywiście bezapelacyjnie Biesy. Kogo zebrać z trasy. Miłe towarzystwo pożądane
Serio fajno że piszesz... Już straciłem nadzieje że ktoś będzie tu pisał (o propozycjach). Jeśli o mnie chodzi, to z przykrością stwierdzam że lipa :(
nawet dla 3-4 osób warto było zacząć ten wątek. Dzieki
A ja nigdzie się chwilowo nie wybieram, bo wczoraj wróciłam z Bieszczadu. A był to powrót przymusowy...:(
Klikam na tym wątku, żeby podziękować wszystkim którzy zabrali ostatnio na stopa samotną dziewczynę z niebieskim plecakiem :). Najeździłam się tym razem chyba więcej niż nachodziłam:).
W każdym razie z radością zawiadomić mogę, że AUTOSTOP prosperuje w Bieszczadach o niebo lepiej niż PKS...i nikt ode mnie nie wziął złotówki, choć od uśmiechania się do teraz bolą mnie mięśnie twarzy:))).
Dzięki, dzięki, dzięki
prawdopodobnie w poniedziałek 06-08 (no chyba że jeszcze w niedzielę wieczorem) będe pomykał przez całą Polske w Biesy (okolice UG) :grin: tzn z zachodniopomorskiego. i zdaje się że jedno miejsce będę miał wolne więc jeśli ktoś... no i jeśli temu ktosiowi dwie gadające moje panny przeszkadzać nie będą...
pozdrawiam
"... zdaje się że jedno miejsce będę miał wolne więc jeśli ktoś... "
Wielkie dzięki, Sturnus, w imieniu forumspołeczności, że piszesz, że dajesz znaka!:c)))
Jadę, nie wiem jeszcze czym, ale tydzień później.
Pozdrawiam!
Jeśli mogę, to się tu podepnę.
Czy jedzie ktoś w kierunku Cisnej przez Lublin 18 sierpnia? Poszukujemy z mą lubą dwóch wolnych miejsc :grin: hehe wiem, że szanse marne, ale kto wie... a nuż :grin:
jako ze ostatni wyjazd mi nie wyszedł wybieram się z piątku na sobotę w Biesy (Dwernik - może UG). Startuję z Inowrocławia a potem (może przez W-wę - jeszcze nie wiem) na południe... i na urlopik!!!! :grin:
pozdrawiam
Jadę w nocy z piątku na sobotę (31.08/01.09), wracam w poniedziałek i mam 2 miejsca :)
W pazdzierniku jadę są powiedzmy dwa wolne miejsca z dwóch gaarbowców się zmieści czekam na odzew
W najbliższą niedzielę dwa miejsca wolne na trasie Przemyśl - Warszawa, a potem w czwartek kolejne dwa miejsca na trasie Warszawa-Przemyśl.
Z dodatkowych planów, to około 25 września 4 miejsca wolne na trasie Warszawa - Łopienka.
Lech
Wszystko wskazuje na to, że ruszę w Bieszczady w przyszły weekend, lub poniedziałek, czyli gdzieś 22 - 24 września. Jeśli ktoś chciałby się ze mną zabrać to zapraszam. Miejsce docelowe to Ustrzyki Górne. Bliższe informacje: GG 5730345.
Wojtku! Mówisz i masz. Paszoł priv ;)
Pozdrowienia (sp)od-gorczańskie dla wszystkich!
K.
czy jest ktoś kto 3 piździernika jedzie? Bardzo wstępnie, ale już powoli się zastanawiam jak sobie i komuś podróż umilić
No to tak Bisoniasty ma zamiar sie wybrać w na południowa strone polski, i tak tylko o sie pyta czy w piątek tudzież sobote<21,22.09.2007> nikt nie bedzie przejeżdzał zupełnie przypadkiem jadac w strone południa, gdzieś w okolicach Szczecina...?
Czy w czwartek z rana ktoś nie jedzie przez Rzeszów na południe?
No albo w niedziele, Rzeszów, Łódź, albo Wrocław...
Witam,
czy ktoś wybiera się w Biesy w środę popołudniu/czwartek rano?
Zapewne ktoś się wybiera.Czy interesuje Cię sam fakt "wybierania",czy ważne jest też s k ą d to robi i p r z e z c o?
No jak byś zgadła. Jedziesz i masz wolne miejsce?
Witam,
Fakt wybierania się jest najważniejszy,ale ok - Rzeszów albo Przemyśl -> UG, Wetlina. :)
Tak, ale tydzień późnej.
Cytat:Napisał majka777
Witam,
ok - Rzeszów albo Przemyśl -> UG, Wetlina. :)
Czy mogę to interpretować jako pewien odzew na moje wołanie o pomoc?
Cześć,
niestety - nie. Jest to raczej współgłos, albo prośba na dwa głosy :)
Pozdrawiam, zawsze pozostaje Państwowa Komunikacja Samochodowa :)
ratunku!!!!
W Rzeszowie będę planowo o 4:47, jedyna alternatywa dla stopa to osobówka z przesiadką w Jaśle. Przejazd 4h 7 minut.
Czyżbym musiał brać "tajną broń"?
Jeśli ktoś jest zainteresowany to w czwartek (11 października) jadę z Rzeszowa do Komańczy
a ja w piontek;-) chyba...
z Kroscienka do...no wlasnie nie wiem, w Bieszczad w kazdym badz razie;-)
Jak ktoś jedzie na Czart Granie w pobliżu Spały polecam sie do zabrania :grin:
Irek, mogę zabrać Cię we wtorek do Piotrkowa.
We wtorek to dziś ;) ? bo w następny to już po Czart Graniu :(