No to mamy problem ;) W B. szlak nie przechodzi przez żaden rezerwat, tyka lekko co niektóre, np. Przełom Osławy pod Duszatynem, chyba że ścieżki znakowane też wchodzą w rachube.
Wersja do druku
O.K. Odpowiadam. Zdjęcie zrobiono mi na szlaku zielonym przebiegającym na pewnym odcinku wzdłuż Rezerwatu Przełomu Sanu pod Grodziskiem. Zszedłem ze szlaku do tablicy jakieś 5 metrów.
Problem rozwiązany
Chciałem podpowiedzieć, gdzie można z Myczkowa pójść ;)
No to gdzie odpoczywa Bertrand?
patrząc na stare "meble"... nad Wetlinką?
Nie
Platforma widokowa na Górze Sobień.
To przedostatnie zdjęcie to mistrzostwo świata.Jestem gapa nad gapami.
No tak inny kąt i coś mnie zmyliło
Zdjęcie Bertranda to platforma widokowa na Żukowie.
Bertrand, czy to "wynalazek" Barnaby walnął Cię tak o ten stół??
wg. moich obserwacji:wink: to nie jest odpoczynek.
Wiem ,że nie nadużywasz:grin: , ale z drugiej strony znam ,że są "wynalazki" które po pierwszym potrafią "walnąć tak o stół":lol:albo pod...:-)
Podoba mi się ten Twój wypoczynek, życzę Ci więcej takich.:-D
heh, nie , to nie mój wynalazek, aczkolwiek właśnie testuje mój prototyp, i taka ławka może się przydać :)
Anyczka odgadła.
Nic mnie nie powaliło, chyba, że zmęczenie.
Pozdrawiam
A gdzie jest/była ta huśtawka? Podpowiedź zdjęcie 2004 rok
Strzelam se :) Stuposiany koło mostu?
Jest to w bardziej urokliwym miejscu.
Pozdrawiam
Mnie to z Rabem się kojarzy. Ale to strzał bo nie pamiętam huśtawki.
Nie. Nie jest to Rabe. Ale już bliżej niż Stuposiany.
No dobrze, będzie mała podpowiedź. Do tej huśtawki prowadzi droga, którą można jeździć /nie ma zakazu/ ale nikogo jeżdżącego na końcowym odcinku nigdy nie widziałem. Z początku, to i owszem.
Pozdrawiam
Kołonice???
Bertrand, już dawałeś gdzieś to zdjątko :)
Browar wiesz, że kiedyś pisałem dużo relacji. dawałem tez zdjęcia.
Nie są to też Kołonice.
Pozdrawiam
Nikt nie chce odpowiedzieć? Zakładam, że Browar wie. Miejsce to jest na końcu doliny, a na jej początku jest parking często płatny.
Pozdrawiam
Bukowiec??
Nie
Łopienka???
...to może powiedz choć kto się na niej huśtał?
Myślałem tak od początku, ale podejrzliwie łatwe zdawało sie być. Pozdrawiam.
Lucyna prosiła o zagadkę, to proszę. Gdzie to jest?
Analizując krajobraz wnioskuję, że jest to gdzieś w górach. Spoglądając na lasy i drzewa jakie w nich rosną wygląda mi to dość znajomo - wschodniokarpacko rzec można. Jednocześnie samo miejsce jest niezalesione i dlatego rozciąga się z niego taki widok. Cienie oraz położenie słońca na niebie wskazuje, że są to południowe zbocza. Ledwo widoczna droga wijąca się po tym zboczu ma cechy serpentyny. Więc jedyna odpowiedź jak mi się nasuwa to platforma widokowa w Górach Słonnych.
Sie nazywa trudno, Marcinie, byłeś szybszy.
Ja zamierzałem odpowiedziec w ten sposób:
http://twojebieszczady.pl/warto/pwidok.php
Zastanawiam się, czy jesteś jeszcze w stanie równie poprawnie wydedukować datę zrobienia tego zdjęcia.
Pozdrawiam
Spoglądając na trawkę - wynędzniałą po zimie, ale już się wstydliwie zieleniejącą i na bezlistne gałązki krzewów oraz z wysoka spogladajace słonko wnioskuję, że nie jest to zima. Delikatnie przebłyskujaca zieleń gdzieś w tyle może wskazywać, że zdjęcie to było zrobione nie dalej jak 15 dni temu.
Janusz Twoja dedukcja jest do .... niczego. Liczę na Marcina.
...dumając tak dalej i dumajac, myślę, że to gdzieś koło 5 kwietnia + 2 dni. Przed południem - tak gdzieś około 9.
Dobrze kombinujesz. 7 kwietnia około 10. Miałeś tak samo łatwe zadanie jak Janusz.
Pozdrawiam