Gratulacje, brawa i tradycyjny kwiatek :-)
Wersja do druku
Gratulacje, brawa i tradycyjny kwiatek :-)
Serdeczności i uściski dla naszego kronikarza...pisz nam, pisz
ode mnie również :)
Drodzy moi, dziś Powsimordowy akt przedostatni. Dowiemy się, do kogo pójdzie
Nagroda Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego za rok 2009
POWSIMORDA 2010.
w kategorii
EKSPERT ROKU.
W I turze o palmę pierwszeństwa walczyło aż 9 kandydatów, z których do II tury awansowała trójka – Browar, Jabol i Marcins. Czyli – używając żargonu piłkarskiego – powstała nam „grupa śmierci”, składająca się z samych zatwardziałych recydywistów :) Miło mi poinformować, że w kategorii Ekspert Roku statuetka Powsimordy 2010 goes to...
MARCINS!!!
Wielkie gratulacje, Marcinie! Nie masz bieszczadnika nad leśnika! :-D
Marcinie gratuluję i bardzo się cieszę:grin:
Gratulacje Marcinie i nie spoczywaj na laurach ani chwili!
Jakie?
Szczere!
Co?
Gratulacje!
To faktycznie była grupa śmierci! Tym większe gratulacje dla Marcina :mrgreen:
Marcinie GRATULACJE!!!
Cieszę się wraz z Tobą!!!
Darz Bór!
Gratulacje Marcinie!
Mam jedno małe pytanko do Marcowego: Czy znalazła się choć jedna osoba, która poprawnie wytypowała wszystkich laureatów?
pozdrawiam
Gratulacje!!!
jupm jupi jupo jamp :D uścisk dłoni
Marcina, co prawda, nominowałam w innej kategorii (znaczy, nie wygram :(), ale gratulacje tak czy inaczej!!
Hurra, hurra, fanfary :)
Gratuluję!!!
No dziś gratulacje wirtualne jutro jak do nas dołączysz a doszły mnie słuchy to pogratuluje
Ci osobiście:)
Cieszę się , że moi faworyci zwyciężają, gratuluję.
Dziękuje za uznanie
moje Gratulacje! :)
ale mam zapłon..
i moje! i moje też!! GRATULACJE oczywiście:-D
a dla tak szczególnego Eksperta (i od fauny i od flory i od innych ciekawostek) nawet okolicznościowy kwiatek wystroił się w odświętną muchę...:-D
Owacje i gratulacje!!!
Hej, trochę późno, ale i ja przybywam z bukietem obfitym w karoteny, ksantofile, cyjaniny i inne chlorofile...niechaj EKSPERT odgaduje co dostał :mrgreen:Cytat:
MARCINS!!!
Wielkie Gratulacje!!
Co prawda niekiedy po tych Twoich zagadkach chciałem Ci stworzyć kategorię Sadysta Roku, ale....
GRATULUJĘ:)
Drodzy moi,
Jako że przed nami gwóźdź programu, Powsimordowe emocje z pewnością sięgną zenitu. Dowiemy się, komu przyznaliście
Nagrodę Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego za rok 2009
POWSIMORDA 2010
w kategorii
FORUMOWICZ ROKU.
Kategoria ta była najsilniej obsadzona – w I turze nominowaliście aż 13 osób, jednak do finału dostała się piątka – bertrand236, don Enrico, marcins, Recon1 i Stały Bywalec. Warto wspomnieć, że w II turze Szanowny Elektorat wykonał dużą woltę – to właśnie miałem na myśli, pisząc o zaskakujących wynikach (oczywiście chodziło mi o zjawisko, a nie o konkretne osoby 8) ) Otóż kandydat, który do II tury dostał się z najlepszym wynikiem i ze sporą przewagą głosów, w finale spadł na miejsce (ex-aequo) drugie. Natomiast finalista, który awansował do ostatecznej rozgrywki z miejsca trzeciego, wysforował się wyraźnie na czoło i zwycięstwa już do końca nie oddał!
Co tu dużo gadać – Forumowiczem Roku „Powsimordą 2010” wybraliście
DON ENRICO!!!
Wielkie gratulacje i szacunek, Heńku! Rzeszów rządzi! :-D
Gratulacje Donie:)
Gratulejszyn:)
Gratulacje
Gratulacje!
Nie ma podwójnej Powsimordy :-( Ale jest za to podchoraży Enrico! Na piwo chciał mnie naciągnąć, to ja go teraz naciągnę na ... jeszcze się zastanowię :twisted: Gratulacje!
Oj, będzie się działo na najbliższym spotkaniu :mrgreen:
Gratulacje!
Hurra,hurrra,hurrra na cześć LAUREATA!!!!
A już myślałem, że Stały Bywalec. Ale by było!
Don Enrico- serdeczne gratulacje!
No i co?kolejna osoba z Rzeszowa!!!Sekta jak nic:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Gratulacje!
Hurraaa!!:grin::-D A dla Don Forumowicza Roku mam kwiatków nawet cały bukiet i WIELKIE GRATULACJE oczywiście:
Serdeczne GRATULACJE !!!