Pstrykaj dla chwały !!!! Gratuluje ! ! !
Wersja do druku
Pstrykaj dla chwały !!!! Gratuluje ! ! !
Gratulejszyn Pierogowy czekam na foto w kropeczkach;)
Gratulacje!:grin:
Zasłużyłeś sobie!
Będziesz teraz dźwigał wiadro pierogów i pszenicznego, jak zauważył sir Bazyl równowaga w przyrodzie winna być zachowana:mrgreen:
hej,hej,hej
wybaczcie,że dopiero teraz odpowiadam
czasami pojawia się przerost pracy , a czas , jak te obcisłe jeansy nie pozwala wcisnąć więcej niż się da...
ale do rzeczy.
to naprawdę niespodzianka,chociaż , gdy awansowałem do drugiej tury, to przez myśl nieśmiało przemknął obraz główki ozdobionej w wieniec liści laurowych-
hi,hi,hi.
dziękuje za zaufanie ,jakim obdarzyliście niedzielnego fotografa Biesów i Czad ;
dziękuję za ciepłe słowa : Krysi ,Piskalowi, Agnieszcerudej, Ajger, Bertrandowi236, Dziabce1, Bartolomeo, Wuce, Beci 34, Aleksandrze, Don Enrico ,Asi 999, Oldzee, Tomasowi pablo, Maciejce, Bazylowi ;
jak to mówią na Śląsku :
wszystko ,co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to ,co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci...
toteż - zapraszam wszystkich ,którzy wzięli udział w zabawie -do pomocy w zutylizowaniu nagród ,a w szczególności konkurentki i konkurentów;
Heniu -gratuluję 1000-ego postu i oby twoje słowa i fotki ,zdobiły forum do końca świata i jeden dzień dłużej,no,może dwa -trzeba dać troszkę czasu na uleczenie kaca...
Mawo-cóż,nie mam niku: Krysia ,ani Buba i nie mam subtelnej urody jak, i krąglejszych kształtów (w odpowiednim miejscu) ,jak wyżej wymienione, ale...może coś wymyślimy;
wiaderko pierogów i pszeniczny obołon plus wiaderko pszenicznego piwa i jeden pierożek daje dwie beczki pszenicznego i dwa wiaderka pierogów ? dobrze liczę ?
nagrodę -dedykuję wszystkim ,fotografującym ,którym się chce !
no,
a teraz zaczynam już lepić(pstrykać) pierogi w towarzystwie weissbiera( niefiltrowanego ,ma się rozumieć );
sługa uniżony PIEROgowy
(awansowałem na fotografika i teraz mogę fikać -POD STÓŁ )
jeszcze raz wszystkim dziękuję
Nieco spóźnione ale szczere gratulacje dla obu ARTYSTÓW :) przez duże A
B
Witam Pierogowy.
Spiesze uzupełnic braki w mojej prezentacji.
W sile wieku,185,85.
Zainteresowania- książka, film( ulubiony Brokeback Moutain):-D:mrgreen:
Nagroda do odbioru.GRATULACJE
Hallelujah! Już za chwilę dowiemy się, kogo uhonorowaliście tytułem:
KORESPONDENT ROKU!
Kategoria silnie obsadzona, więc emocji podczas głosowania nie brakowało (przynajmniej mi ;) ). Dość wspomnieć, że pozostali trzej kontrkandydaci uzyskali zbliżoną liczbę głosów, a zwycięzca też nosa poza peleton przez dłuższy czas nie wychylał. Znów o zwycięstwie zdecydowały ostatnie dni głosowania, podczas których uaktywnili się wielbiciele talentu literackiego ze (z)Dolnego Śląska i sprawili, że zaszczytny tytuł Korespondenta Roku zdobywa:
BUBA!!!
Wielkie gratulacje i szacunek! :-)
Gratuluję Powsimordy, a raczej Powsimordki chyba. ;)
Wiedziałam że tak będzie! Gratulacje!
zasłuzone! gratulacje :)
...no ba... a jakże by inaczej... Gratulacje! Oczekiwania na następną relację trwają...
Gratulacje!!!
Kiedy następne relacje z wypraw?
Gratulacje dla całej pierwszej Trójcy ! :)
No proszę, najbardziej nie bieszczadzkie relacje dostały nagrodę Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego...
I BARDZO DOBRZE!
Gratulacje!!!
No to doigrała się buba ;) zasłużone powinszowania - oczywiście dla wszystkich Powsimord
Gratulacje Buba ! I nie spoczywaj na laurach oczywiście… ;)
Gratulacje Buba ! Będziesz mieć okazję odwiedzić Bieszczady , może dasz się przekonać że nie jest tu tak źle.
Zdaje się, że buba zakarpackie UA Bieszczady troszkę zna.
Załącznik 22352 Gratulacje Buba!
Ha !
Po raz wtóry wygrywa mój kandydat :)
Gratulacje jak najbardziej zasłużone.
Zawsze z największa przyjemnością czytam opisy przygód Buby, na dodatek tak pięknie ilustrowane :)
I bardzo często są one dla mnie inspiracja dla moich podróży.
B.
wtak :
Mam nadzieję że nikt w to nie wątpi, nie zmienia to jednak ciekawostki że :Cytat:
Zdaje się, że buba zakarpackie UA Bieszczady troszkę zna.
korespondentem roku została koleżanka która nie napisała w ciągu roku ani jednej relacji z Bieszczadów.
Taka była wola większości i bawmy się dalej.
Fruwają jeszcze serpentyny, confetti i korki od szampana dla Buby, a ja zapowiadam kolejną odsłonę:
Już jutro o godz. 10.00 poznamy Eksperta Roku!
Nie zaśpijcie! :-)
GRATULUJE!!!
ps-czy ja idę na zwycięzcę mordolotka?
na tę chwilę 3 na 3;-))
:lol: Buba-wierzyłem w ciebie !!! ;) (..i co ?? WYCHODZI NA MOJE ?? !! )
Oj Buba Buba - moc gratulacji i uścisków. :)
BRAWO BUBA!!!!!Nawet nie wiesz jak się cieszę że zostałaś doceniona!Teraz bierz się do oblewania zwycięstwa a od jutra do pisania!Taki tytuł zobowiązuje...czekamy na więcej!!!
łosz kurcze!
nie wiem co powiedziec...zatkalo mnie troche...ciesze sie ze opisy sie podobaly! dzieki.. dzieki przewielgasne!!!!!!!!! :-) jestescie kochani! jak tylko los bedzie łaskawy to mam nadzieje i w tym roku nie spoczywac na laurach i przyrzucic troche nastepnych relacji. W koncu wiosna juz bardzo blisko! a i planow sporo, oj sporo.. ;)
ale w relacji z 2009 roku z gorganow uwzglednilam bar "u kojota" w ustrzykach dolnych :-) i kiedys tez sanockie ławki dworcowe!!!
Buba - Gratulacje :)
Buba to jesteś na Kimbie w tym roku;-)))?
że też nie pamiętam kogo ostatniego obstawiałam, bo jutrzejszego Marcina na bank zgadłam...
;-)))
Gratuluję wygranej!
Wszystkim nominowanym w tej kategorii jak również wszystkim pozostałym osobom zamieszczającym swoje relacje/wspomnienia na naszym forum - wielkie dzięki!!!
GUWNY Śląsk pozdrawia DOBRY Śląsk
no cóż
mamy nowe wyzwania ,hej
No to mamy 10.00! W naszym dramacie w pięciu aktach czas na akt czwarty. W kategorii
EKSPERT ROKU
wybieraliśmy z grupy najmniej licznej, bo dwuosobowej, ale bądźmy szczerzy – była to grupa śmierci: obaj kandydaci mają już na swoim koncie tytuły Powsimord, są to zatwardziali bieszczadzcy recydywiści, nie rokujący nadziei na resocjalizację. Nic więc dziwnego, że sytuacja w grupie zmieniała się jak w kalejdoskopie i mniej więcej co drugi dzień mieliśmy zmianę na stanowisku lidera. Ostatecznie jednak – również głosami zebranymi w ostatnie dni II tury – konkurencję wygrał
MARCINS!!!
Niech mu suchołuska pomyślności nigdy nie zagaśnie! Dziękujemy i gratulujemy! :-D
No przecież nie mogło być inaczej :)))
Mogło.
Marcowy pisał :
Gratulacje dla Zwycięzcy, chwała PokonanymCytat:
sytuacja w grupie zmieniała się jak w kalejdoskopie i mniej więcej co drugi dzień mieliśmy zmianę na stanowisku lidera.
Gratulacje !
Gratulacje :-) Dla tej i dla poprzedniej Powsimordy!
Serdeczne gratulacje i pozdrowienia dla pana leśniczego i wszystkich mieszkańców Rabego nad potokiem rabskim. Cip, cip, kura! Vivant! (a to wszystko w kolorze leśnym)