-
Odp: Powsimordy 2013 - głosowanie
Ania jest nie tylko forumową koleżanką, można powiedzieć, że sama jest częścią Bieszczadów (podobnie jak nasz literacki recydywista ;) ).
Pośród osób, które nie mieszkają w Bieszczadach i nie mają w nich korzeni, Ania jest najbardziej bieszczadzką osobą jaką znam,
tak bieszczadzką, że nawet nie przyszło mi do głowy by na nią głosować jako na debiutanta ;)
-
Ojejku jejku co tu się dzieje, zapracowana po uszy zapomniałam że to dziś z krakowskim hejnałem miał być ogłoszony powsimorda:} Dziękuję bardzo wszystkim. Już sama nominacja była dla mnie dużym zaskoczeniem, nie sądziłam, że ktoś będzie na mnie głosował bo przecież datę rejestracji mam chyba z 2010. Wtedy tylko założyłam konto (by móc sporadycznie oglądać zdjęcia dostępne dla zalogowanych:). W zasadzie przypomniała mi się spontaniczna sytuacja od której wszystko się zaczęło. Pamiętam jak końcem 2011 roku zobaczyłam na forum informację o kimb ale nie było żadnych wieści gdzie się odbędzie, była tylko data - pojutrze. Czemu by nie? Na forum znałam tylko Stacha więc dostałam od niego jakże skonkretyzowaną informację, że spotkanie odbędzie się gdzieś na odcinku między Smolnikiem a... Tarnawą :) Na ostatnią chwilę dostałam informację od Mamci że mogę się z nią zabrać z Rzeszowa:) Tak więc nocą wyruszyłam z Krakowa by być na bardzo wczesny ranek w Rzeszy. Namiot stanął na środku wysepki w Tarnawie (jakbym nie mogła znaleźć sobie bardziej odpowiedniego miejsca). Dzięki temu wyjazdowi spotkałam i poznałam wielu na prawdę cudownych osób z tego forum. I stałam się czynnym forumowiczem:) Do zobaczenia w górach! Pozdrawiam Bieszczadzką Tęsknotę bo na nią głosowałam -za to piękne pseudo (-:
ps. piękny paź
Dopiesane po chwili: jejku Sławku co ty opowiadasz, bardzo miłe słowa :) prawdą jest, że kocham te góry jak nic innego na świecie. to nie my je wybieramy ale one nas. a w Bieszczady nie przyjeżdżamy - my tam po prostu wracamy.
-
Juhuhuhu, laureaci, wszyscy razem i każdy z osobna!
Serdeczne gratulacje!!!
Szczególnie Stachowi, bom wielbicielem jego jest i (trzy)kropka!
Bazylowi, jako Bratu_w_chaszczowaniu! (jeszcze niepoznanemu)
Jimi, jako (póki co), jedyna kobieta w tym gronie, przyjmij szczególnie szczere gratulacje.
-
Niby wampiry nie jesteśmy, ale świeżej krwi łakniemy, a jeśli jeszcze jest to przedni gatunek to...to...na zdrowie! Gratulacje Aniu!
-
Nieśmiało przypomnę, że do końca tygodnia trwa dogrywka w kategorii
FORUMOWICZ ROKU!
O to zaszczytne miano rywalizują Buba i Wojtek Pysz. By się przyłączyć, wystarczy wysłać do mnie PW zatytułowaną DOGRYWKA z wybranym nickiem w treści. Zwycięzcę poznamy w poniedziałek rano :-)
34. bertrand236
35. sir Bazyl
36. iaa
37. mavo
38. piotrrz
39. Zbyszek
-
-
-
jesteście niesamowici. małe sprostowanie bo coś mi się popieprzyło, to co pisałam to był drugi wyjazd z Mamcią z Rzeszy na kimb. pierwszy był po południu, jak szłam prosto z uczelni z plecakiem i dwoma egzemplarzami magistera które wytaszczyłam na Bukowe -temat nudny ale za to kartki pachną teraz bieszczadami. stacjonowałam wtedy w bieszczadach, do miasta wyjechałam na chwile by pozałatwiać formalności (swoją drogą tak się zaszyłam że zupełnie zapomniałam o obronie /i Bożym świecie/, załapałam się dopiero na kolejny termin i to dużym fuksem). co roku miałam zwyczaj rzucać pracę księgowej w okresie ciepłym i postacjonować w Bieszczadach przez kilka miesięcy wędrując z miejsca na miejsce i pracując w zamian za ciepły kąt i coś do zjedzenia. a sam kimb wspominam bardzo miło a najmilej gdy Wojtek Pysz grał i śpiewał piosenkę o monastyrze, mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś zobaczymy i ją uslyszę :}
-
-
To i ode mnie - dla Jimi - oczywiście gratulacje ale też podziękowania za ten debiut : ))
-
halo;
trzykropku,
serdeczne gratulacje oraz życzenia coby tych trzechkropek było dużo,dużo...za dużo :)
oraz zdrowia;
Jimi
cieszę się z wyboru,
od czasu jak poznaliśmy się na Rimbie, aż po ostatnie spotkanie w Nasicznym u Mavo zauważyłem jaką fajną jesteś osobą...
czyżby mój wzrok omylił się...u mavo byłaś bez nieodłącznego namiociku ?:grin:
dziękuję wszystkim ,którzy wzięli udział w zabawie
w końcu ...każdy może zostać powsimordą,czy tego chce czy nie :mrgreen:
-
Zbyszku, ja wiem że gdyby nie ty to przespałabym cała imprezę (-;
Tomku, przecież ja zrzędą forumową jestem, no! Dlaczego bez domku? Bo o północy zmyłam się (niestety...) gdzieś indziej. Ale jedno jest pewne -w maju na kimbie na 100% będzie namiot.
-
Łukaszu Szanowny Trzykropku!
Serdeczne gratulacje i zyczenia dalszego aktywnego.... abyś przeszedł do historii literatury (oby jak najpóźniej)
Zresztą już teraz jestes literatem co się zowie, już choćby dlatego że wszyscy do Ciebie po nazwisku....co zreszta zgodne jest ze swiatowym trendem......bo kto dziś wie jak miał na imie Homer, Owidiusz, Tacyt czy Seneka? Nawet z Kochanowskim mają niektórzy problem, Jasiek ci to czy Janusz. Oczywiście wszyscy wiemy że Mickiewicz miał na imię Pan Tadeusz!
.................................................. ......Szczerze gratuluje i pozdrawiam! + Pastor ręką własną
-
halo Jimi!
Serdeczne i szczere gratulacje!
W Twoim przypadku powroty zawsze są w fajne miejsca. Kraków czuje się doceniony!
................................. Pozdrawiam + Pastor ręką własną
-
:) co do nagród, uzupełniam swoją propozycję -dla wszystkich powsimord drobny upominek od jimi wypalany w bieszczadzkim drewnie (przynajmniej mam jedną kategorię z głowy ;D ). każdy pretekst jest dobry dlatego dziś z tego powodu kupiłam sobie nową szlifierkę mimośrodową -chyba ze mną coś nie tak bo dziewczyny w pracy przechwalają się nowo kupionymi butami a dla mnie największą frajdą są nowe lutownice czy szlifierki :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Łukaszu Szanowny Trzykropku!
(...)
Imputujesz Waść niewłaściwość składanych gratulacji
Co by się nie zdarzyło jak onegdaj z imć Browarem któremu wciskano jakejś inne imio
p.s znane mi jest jeno jedno przywołanie , proszę dlatego o sprostowanie
-
Jimi - od początku wiedziałem, że mój najstarszy namiot trafił w dobre ręce! Ale teraz mam urzędowe potwierdzenie:wink: Gratulacje!
-
Jeszcze raz dziękuję...
i jeszcze raz powtarzam. Mnie tu nie ma.... pod żadną postacią.... to mit jest. Mitoman. Meloman. Grafoman czasami, ale to tylko Pastor już wie jak bardzo :)
PS. Mickiewicz była kobietą!
-
Jimi - gratulacje. Tak mocno się już w forum "wpasowałaś", że aż trudno uwierzyć, że jesteś debiutantką. Mam wrażenie, że jesteś tu z nami od lat :smile:
-
Wreszcie wszystko jasne! :-D
Miło mi poinformować, że po zaciętej dogrywce, w której wzięło udział 39 głosujących, Powsimordą 2013 w kategorii
FORUMOWICZ ROKU
został wybrany
WOJTEK PYSZ!!!
Wielkie gratulacje dla powsimordowego recydywisty!!! :-D
Choć wcześniej kłusował w innej parafii ;)
-
Wielkie brawa dla Wojtka!!
Pozdrawiam:-)
-
Gratulacje i owacje. W godne ręce
-
GRATULACJE!!! dla Wojtka
od Wojtka.
Pozdrawiam.
-
Kłaniam się nisko przed Powsimordą i Jego rowerem. Gratuluję i pozdrawiam
-
Gratulacje Wojtku !
Tym bardziej, że konkurencja była też świetna.
-
Możemy już także ujawnić zwycięzcę Mordolotka. Ponad 20 osób minęło się o włos, czyli o jednego finalistę. Są też tacy, co oddali głosy w 3-4 kategoriach i we wszystkich trafili :-D
Ale całą piątkę Powsimord trafnie wytypowali mimochodem tylko
DZIABKA
i JOJO!!!
Gratulacje! Jest fajna kumulacja w Lotto, polecam! ;) Wśród zwycięzców będą rozlosowane gifty, o ile pojawią się Oni na KIMB-ie.
A podsumowanie głosowania i kwestii nagrodowych w następnych wejściu antenowym :-)
Edit:
Jeszcze zliczam głosy Mordolotkowe, więc powyższa lista może się wydłużyć ;) Jeśli ktoś w dogrywce głosował inaczej, niż w II turze, to oczywiście liczy się opcja korzystniejsza dla elektoratu.
Edit 2:
Lista się nie wydłużyła :-)
-
Ojej!
Naprawdę tylko dwie osoby wytypowały prawidłowo Mordolotka?
zaczynam grać w totka :D :D :D
wielka to motywacja do pojawienia się (w końcu) na KIMBie.
A wszystkim finalistom i laureatom jeszcze raz składam gratulacje wielkie!
Edit:
co to, kurna, za reklama mi się podpięła pod post?????
-
To ja tak mimo-chłodem... co ciągnie po kościach ze starości :P
Szanowne napitki darczyńcy rozpijcie za mnie ku chwale na kimbowym moście wymiany myśli pod parasolami, czy gdzie tam przyjdzie Wam gniazdować, bo jam abstynent i się nie tykam od jakiegoś czasu. A i na odbiór przezacnych nagród, za które szczerze dziękuję z serduchem pełnym płynów wysokoprocentowych (100% szczęścia) - nie dojadę już wiem... bo ....a napiszę Wam kiedyś. Dzięki i do.. rozochocenia przy ogniu gdzieś tam. Ale się brygada ulula... no no.
-
Serdeczne gratulacje Wojtku!!!
-
Lech Janerka śpiewał: Jadę na rowerze, słuchaj, do byle gdzie, a Wojtek wjechał w Forumowicza Roku. Bardzo się cieszę i gratuluję!
-
Nie mam wprawy w redagowaniu okolicznościowych mów na szczególne okazje. Potrafię tylko napisać duże i szczere: Dziękuję!
I zabieram się do opisania, jak nam się udało zejść z zaśnieżonych grzbietów w zaśnieżone doliny bez pomocy GOPR-u.
-
Pisz, pisz Wojtku, z ciekawością poczytam :smile: A zanim napiszesz to przyjmij gratulacje także ode mnie :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
Zbyszku, ja wiem że gdyby nie ty to przespałabym cała imprezę (-;
Zaryzykowałem.... i nie żałuję, mieliśmy okazję zobaczyć przyszłą debiutantkę;)))))
Gratulacje Wojtku!!! może tym razem uda się dojechać na KIMB. W tym roku też będę miał wolne miejsce:P
-
-
-
Super! Gratulacje dla Wojtka!! : ))
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Imputujesz Waść niewłaściwość składanych gratulacji
Co by się nie zdarzyło jak onegdaj z imć Browarem któremu wciskano jakejś inne imio
p.s znane mi jest jeno jedno przywołanie , proszę dlatego o sprostowanie
Szanowny Don!
W żadnym wypadku nie uważam składanych gratulacji za niewłaściwe, przeciwnie, uważam je za jak najbardziej właściwe, przynależne i na miejscu! Trzykropkiinicwięcej!
Fakt że 3Kropek, podobnie jak Homer znany jest szerzej z nazwiska niż imienia świadczy, moim zdaniem, że mamy na Forum kawał literata jak pisał klasyk (JIK) i niech tak zostanie!
Wszystkim Szanownym Powsimordom jeszcze raz gratuluje, deklarując jednocześnie drobne upominki (które już dawno poskładałem), na bazie dzikiego bzu i innych owoców leśnych z nieznacznym dodatkiem spirytusu (śladowe ilości, żeby za bardzo lasem nie smierdziało)
........................Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
-
1 załącznik(ów)
Gratulacje dla asia 999 za 999 postów
Załącznik 31168
-
Kurcze! Lisk - ja chciałam dotrwać cichutko do tego "999" i na tym poprzestać ;) ale skoro tak ładnie to uwieczniłeś zrzutem z ekranu to będę sobie dalej tu bazgrolić co mi palce na klawiaturę przyniosą :mrgreen::mrgreen:
-
ja chyba do końca nie przestanę się wzruszać :) nie jakąś kategorią czy czymśtam ale wypowiedziami innych tutaj :) hihihi.
Wojtku Ty jesteś ekspertem, jakby można było wybierać trzech ekspertów to od dawna myślałam właśnie o tej trójce jaka się ukazała na początku i basta, każdy z nich ma tak wysoką wiedzę o jakiej nam tylko pomarzyć. W forumowiczu głosowałam na Bubę, bo z nią jest taki problem, że jak się otworzy wątek (oczywiście tylko po to, by pooglądać zdjęcia!!) to nie sposób przerwać go po pierwszym zdaniu, ba -czyta się do samego końca (a wątki to niekrótkie). A Wojtek to mega podziw dla swojej pasji dla gór:) dlatego podwójną wartość ma dla mnie owy namiot.
http://sunshine55.republika.pl/Na_zb...ia2Chmiele.jpg