Cudne fotki jak zresztą zawsze ,u nas też była cudna pogoda bardziej ona przypominała upalny sierpień niż wrzesień.
Wersja do druku
Cudne fotki jak zresztą zawsze ,u nas też była cudna pogoda bardziej ona przypominała upalny sierpień niż wrzesień.
Korzystając z pierwszego, słonecznego wekendu jesiennego kilka fotek z Puszy Zielonki w okolicach Promna
Załącznik 25382Załącznik 25381Załącznik 25380Załącznik 25379Załącznik 25378Załącznik 25377Załącznik 25376
Kilka fotek z okolic rezerwatu jako i z samego co się Szczelina Lechicka zowie
http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png
Wczoraj była ładna jesienna pogoda. Niecałe 8 km od miejsca mojego zamieszkania wygląda tak:
Pozdrawiam
Wczoraj miłośnicy talentu SDM mogli w klubie Eskulap wysłuchać ich koncertu promującego nowa płytę "Maszeruj z chamem". Oprócz nowości nie zabrakło starych znanych i lubianych utworów, które z zespołem śpiewała cała sala. Koncert dostarczył wiele wzruszeń. Był to mile spędzony wieczór.
Piękny wekend w pyrlandii słonecznie i ciepło. Pyrlandzkie lasy przybrały kolory dostojnych brązów, szlachetnych żółci, głębokich zieleni. Zrobiło się po prosu pięknie. Nie tylko Bieszczady są kolorowe również pyrlandia nie ma się czego wstydzić. Szkoda tylko, że ta feria barw trwa tak krótko. Dla ilustracji kilka fotek
Załącznik 26656Załącznik 26665Załącznik 26654Załącznik 26659Załącznik 26664Załącznik 26662Załącznik 26658Załącznik 26655
Ano piękny:)
Sobota, 19 listopada br. - Piwnica Farna "Pod Blaszanym Kurem" (Poznań - Plac Kolegiacki 14/15) - godz. 19.30 - koncert grupy "Bez Jacka"... Jeśli lubicie te klimaty to... przybywajcie. Ja wraz z Lepszą Połową;) bilety już zamówiłem... Do zobaczenia...pozdrawiam