10 załącznik(ów)
Odp: Galeria: KOLOROWE Bieszczady
Pozwoliłem sobie wrzucić hurtem ;) to fotki z zeszłego roku. W tym roku również się wybieram więc pewnie jeszcze coś wrzucę :)
ptaszysko piękne :)))
i wcześniejsze ślimaki i koniki też urocze :)))
1 załącznik(ów)
Gienia prosiła o zdjęcia które mogą rozbawić ale czy mogą być nie na temat? np. trochę Ameryki na polskiej wsi(moja okolica):
Załącznik 34873
1 załącznik(ów)
Witam :) Ostatnie zdjęcie wygląda jak malowany obraz :) Piękne mamy te Bieszczady :))
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
często ,
wśród fotografii które przywożę z wypraw jest taka jedna,(czasami dwie albo często i żadna ) ...która nie opisuje niczego,nie udowadnia żadnej tezy,nie przeczy niczemu.
jest tylko fotografią.
KOLOROWĄ fotografią.
taką fotografią , gdzie fotografujący został poddany próbie...
próbie utrwalenia przerażającej urody życia...
toteż , zapraszam wszystkich fotografujących ( tym razem w kolorze ) do zawieszania fotografii na ścianach tej galerii.
Mistrz Pierogowy chyba zawiesił (miejmy nadzieję, że tylko chwilowo) działalność forumowo-fotograficzną poprzestając na poście nr 999 (noooo, jakże mi miło tak przycupnąć za fotelem Mistrza choćby w tej postaci ;) ) więc ja ZACHĘCAM i PROSZĘ. Bo tęsknię niezwykle za krajobrazami...i detalami...i wrażeniami...zwłaszcza kolorowymi.
1 załącznik(ów)
.... no to specjalnie dla Asi....
Załącznik 35225
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Mistrz Pierogowy chyba zawiesił (miejmy nadzieję, że tylko chwilowo) działalność forumowo-fotograficzną poprzestając na poście nr 999 (noooo, jakże mi miło tak przycupnąć za fotelem Mistrza choćby w tej postaci ;) ) więc ja ZACHĘCAM i PROSZĘ. Bo tęsknię niezwykle za krajobrazami...i detalami...i wrażeniami...zwłaszcza kolorowymi.
Mistrz Pierogowy właśnie zmierza w stronę krainy bieszczadzkiej.
Asiu ! przekażę mu Twe tęsknoty, niech się weźmie do roboty