Odp: Galeria: KOLOROWE Bieszczady
Dzięki przemolla! :))))
ładne...puchate takie...aż chciałoby się wejść w tą puchatą zieloność. Ciekawe czy na drukarce 3D możnaby sobie wydrukować np takie puchate i dymiące Bieszczady choćby w miniaturze ;)
jakieś nasilenie nostalgii za górami mam obecnie...
a więc
Drogi Don Enrico
oprócz serdecznych pozdrowień dla Mistrza Pierogowego ode mnie :-D i zachęty do odwiedzenia przez Niego autorskiej galerii forumowej
uprzejmie proszę
o jakiś fotograficzny wyraz spojrzenia na Bieszczady również ze strony Don Enricowej :)
w ramach pierwszej pomocy w kojeniu tęsknoty mej... :wink:
1 załącznik(ów)
Jakaś taka nostalgia, tęsknota i... nie wiem sam
Załącznik 35885
Może Wy wiecie o co chodzi?
1 załącznik(ów)
... też nie wiem o co idzie....
Załącznik 36410
1 załącznik(ów)
Wracać ciągle, pieszo, automobilem, .... koleją?
Dzięki za kolory w szaro-burą porę :)))
5 załącznik(ów)
2 załącznik(ów)
Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, to daję tu. Tak mnie nachodzi czasem tęsknota za czymś innym niż szara rzeczywistość nocnego stróża. Ostatnio oglądając bieszczadzkie pismo spodobała mi się pewna fotografia. W magazynie z cukrem znalazłem sztywny szary papier, dorwałem się dziecku do farb i jest.
Przy bliższym porównaniu to fotografia jest lepsza ale za to malowidło jest moje. Nie dałem rady w kilku miejscach bo trudno np. rozpoznać gatunek drzewa i te brązowe krzaki po bokach też. Pomijam potknięcia( malowałem jakiś kwadrans) i cieszę się że nie położyłem tematu całkowicie...i wiecie co? ...trochę mi się spodobało bo od czegoś trzeba zacząć, :
Załącznik 37195 magazyn wygląda tak Załącznik 37196
... z Partyzanta to czysty impresjonista... akwarelista ;););)...
O Przemola! Na Ciebie zawsze mogę liczyć, dodajesz mi skrzydeł;). Wzoruję się na pewnej operowej artystce(Boska) granej przez Krystynę Jandę i nie załamię się tak prędko, właściwie nie mam zamiaru. Farbki to akryle, których jeszcze nie zrozumiałem a tak naprawdę to muszę kiedyś zabrać warsztat w góry.