U nas, nawet w centrum GOP też zima w pełni, wszędzie biało.
Koleżanka jechała autobusem do pracy trzykrotnie dłużej niż zwykle, a druga jeszcze nie dojechała.
Wersja do druku
U nas, nawet w centrum GOP też zima w pełni, wszędzie biało.
Koleżanka jechała autobusem do pracy trzykrotnie dłużej niż zwykle, a druga jeszcze nie dojechała.
bylam wczoraj na Slasku, faktycznie nasypalo jak szlag! Ale strefa sniegu sie konczy gdzies za Strzelcami Opolskimi- i na Dolnym Slasku biale g... juz na szczescie stopnialo i dogrzewa wiosenne sloneczko!
I w pyrlandii w końcu mamy namiastkę zimy w nocy nawet spadło odrobine śniegu i pokazało się trochę bieli a i mróz nieźle się trzyma. Aby nacieszyć się urokami zimy pojechaliśmy z lepszą połową pochaszczować po pyrlandii. Termos herbaty i piękna słoneczna pogoda umilały nam spacer nawet ostry mróz nie zepsuł miłego spaceru. No jedyna niedogodność to zamarzające wąsy ale tak to już jest.
Załącznik 27455Załącznik 27454Załącznik 27453Załącznik 27452Załącznik 27451Załącznik 27450
Załącznik 27449
W Poznaniu spadł śnieg!!!!!!!!!! w końcu śnieg :smile::smile::smile:
jak na razie tylko 5 cm ale nadal pada!! :lol::lol::lol:
Oj pada dojazd do pracy zajoł mi 1,5 h. Chyba będę chodził pieszo będzie szybciej:grin::grin::grin:
Dzisiaj korzystają z mroźnej i słonecznej pogody pojechałęm poszlajać się po WPN. Jako cel obrałem sobie jezioro Jarosławieckie. Jezioro zamieniło się w ogromne lodowisko. Była więc okazja oglądać go z miejsc które normalnie są nieosiągalne. PO śladach na tafli lodu widać, że nie byłem jedynym ciekawskim. Cisza i spokój oraz skrzypiący śnieg pod butami oraz wspaniałe słońce to uroki dzisiejszego spaceru. Warto było wybrać się na ten spacer i nacieszyć się słońcem. Piękna zima zrobiła się w pyrlandii.
Załącznik 27483Załącznik 27482Załącznik 27481Załącznik 27480Załącznik 27479Załącznik 27478Załącznik 27477Załącznik 27476
No i zima zawitała w Pyrlandi :)))
Oj zawitała i ma się dobrze :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Potwierdzam. Warta zamarzła... A ja po tafli jeziora Dymaczewskiego spacerowałem. Niedaleko byłem Marku...
Pozdrawiam
W Pyrlandii biało... i sypie nadal...