-
Odp: Pyrlandia
Pyrlandczycy 25 marca w sali AWF odbędzie się koncer "W górach jest wszystko co kocham". Bilety w cenie 20 zł ulgowy i 30 zł normalny do nabycia w sklepie Góry Woda Las na ul. Strzeleckiej 13. Do zobaczenia na koncercie a o ile będzie wola to i po koncercie można kontynuować fraternizację.
-
No właśnie, a ja jadę na spływ i pewnie do Poznania dotrę późnym wieczorem a może i w poniedziałek rano w ostatecznej ostateczności... więc mnie nie będzie chociaż chciałam być
-
Oj, to muszę poprosić żeby specjalne pozdrowienia dla Bieszczadników padły ze sceny...A z Torunia pozdrawiam już!
-
Pyrlandczycy wiosna zagląda do okien, wali do drzwi. Czas ruszyć cztery litery i rozpocząć wiosenny sezon. A gdzie najlepiej witać wiosnę? Tam gdzie ona w pełnej krasie cieszy oczy i duszę czyli w Śniezycowym Jarze. Razem z Bertrandem wymysliliśmy pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego właśnie tam. Proponujemy spotkanie w dniu 18.03.2011 r o godz. 11.00. Zbiórka pod kapliczką. Jeśli ktoś jest nie zmotoryzowany mogę zabrać ze sobą mam trzy wolne miejsca. Szczególy do ustalenia na pv.
-
Dla nie wtajemniczonych: Trzeba dojechać do Starczanowa na północny wschód od Murowanej Gośliny. Ok. 100-200 m od parkingu we wsi jest kapliczka.
Pozdrawiam
-
Się zapowiada w Śnieżycowym Jarze tłumna niedziela :)
http://www.puszcza-zielonka.pl/turys...-zielonka.html
-
Na koncert z cyklu "W górach..." dotrę, niestety nie dane mi będzie przybyć do "Śnieżycowego Jaru", gdyż zaproponowany termin kompletnie mi nie pasuje. Miłośnikom śnieżycowych klimatów proponuję wizytę w Turwi (ok. 50 km na południe od Poznania) - rodzinna posiadłość zasłużonegio dla Wielkopolski (i nie tylko) rodu Chłapowskich. Spotkajmy się np. w sobotę 24 marca, godziona do ustalenia. Pozdrawiam...
-
Temat do przemyślenia. Ale w tej chwili nie zołożę jednoznacznej deklaracji.
-
a ja nie dotrę do Śnieżycowego Jaru, chociaż chciałam na początku, ale jednak wygrał rower...
chyba że mój szlak rowerowy gdzieś tam po drodze będzie prowadził ale raczej nie, bo chcę uderzyć na południe od Poznania...
a poza tym to słyszałam że dopiero trzy śnieżyce zakwitły ;)
-
jak będzie taka pogoda jak dziś, jutro i w niedziel będzie tam wuchta wiary. Pewnie więcej niż śnieżyc :)