Oczywiście, że tam. Gacie Wam daruję, niech sobie wiszą, tam gdzie wiszą. Natomiast zagadka z 17.11.2011? To jest naprawdę łatwe /tak mi się wydaje/.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Oczywiście, że tam. Gacie Wam daruję, niech sobie wiszą, tam gdzie wiszą. Natomiast zagadka z 17.11.2011? To jest naprawdę łatwe /tak mi się wydaje/.
Pozdrawiam
No to pozostaję w temacie kapliczek. Ta gdzie stoi?
Pozdrawiam
Wiem, ze motam ale podpowiedź do zagadki z 17.11 jest taka, ze miejsce to jest całkiem blisko drzewa, co sobie rośnie w poziomie... Gacie zostają bez podpowiedzi
Pozdrawiam
Skąd wiedziałem, że Ty się odezwiesz? Tak jest to Buk obok przystanku PKS, między drogą, a Solinką. Za szybko tamtą drogą jeździcie.
Pozdrawiam
Kapliczka z 29.11.2011 nieodgadnięta jest do tej pory. A kilkaset metrów za nią taki widok jest
Do cerkwi to z pewnością zaglądacie, ale żeby dalej w górę, to już się nie chce?
Pozdrawiam
No dobrze! Nikt nie wie, bo za bardzo uczęszczany obszar Bieszczadu.
To pozostajemy w realiach kościelych. Gdzie jest to drzewo z krzyżem? Łatwizna.....
Dam sobie obciąć prawie wszystko, że każdy z Was przechodził obok tego drzewa z krzyżem przynajmniej raz....
Pozdrawiam
Nie wiem czy to nie jest przy szlaku z UG na Szeroki Wierch ale mogę się mylić...