Upierdliwcze: wszystko wskazuje na to, że niczym sie nie rózni. Zielony kolor to link, którego jeszcze nigdy nie odwiedziłeś. Kliknij na jakiś zielony temat i juz na zawsze ci on "zczernieje" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez T.B.
Wersja do druku
Upierdliwcze: wszystko wskazuje na to, że niczym sie nie rózni. Zielony kolor to link, którego jeszcze nigdy nie odwiedziłeś. Kliknij na jakiś zielony temat i juz na zawsze ci on "zczernieje" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez T.B.
Trzeba było tak od razu. :P
Ale jeśli kliknę na numer strony w wątku wielostronicowym - np. na ostatni, bo poprzednie znam - to nic nie czernieje. Ha! :PCytat:
Zamieszczone przez Piotr
I jeszcze coś odkryłem:
brak informacji, że wiadomość była poprawiana!
W skrajnym przypadku może to komuś pozwolić na rżnięcie głupa. :roll:
EEEEEEE - zobacz mój post wyżej!Cytat:
Zamieszczone przez T.B.
Trzeba w poście coś zmienić fizycznie!
--------
zmiana!
W starej wiadomości napisało, że poprawiana.
Zobaczymy, czy w tej napisze?
A w tej nie napisało, że poprawiana. Ha! :roll:
(Była poprawiana w ciągu paru minut po wysłaniu. Zobaczymy za godzinę. Jeśli nie zapomnę.)
No, zobaczymy ... (23:22)
I nic. Ha! :P
(Może jutro?)
A ustawiliście sobie strefę czasową na GMT+1?
Bo standardowo jest ustawiona na GMT, czyli do kitu.
Ja to nawet nauczyłem się jak zrobić, żeby podawał godzinę po polsku. :idea:
Po wylogowaniu powinno jeszcze pisać: nie możesz oglądać załączników.
:shock:
Następnego dnia:
Ustawiłem sobie "Najpierw Nowsze", przeszedłem do innego wątku, a tam znowu "Najpierw Starsze"
:cry:
I zupa ... :lol: :lol: :lol:
Nie napisało, że grzebię stale w tej wiadomości.
He he he a u mnie znowu jest! I nic nie kombinuję! Serio :)Cytat:
Zamieszczone przez T.B.
Witam Fidiaszy Bieszczadzkiego Internetu,
Zaglądam na serwis pare razy dziennie. Lubie sobie popatrzeć na Gniazdo Tarnicy albo na Lutowiska.
Czytam co słychać, podgladam posty, zaglądam na czat. W Bieszczadach spędziłem najpiękniejszy okres swojego zycia. Od 1992 do 1994 roku pracowałem w Czarnej.
Gratuluje jakości merytorycznej i formy serwisu. Zyczę powodzenia i wytrwałości. Może uda mi sie pomóc w utrzymaniu serwisu - ale to juz inna opowieść.
Pozdrawiam,
A jednak sie nie przyzwyczailam!
Juz pare tygodni nowa szata strony, a mnie wciaz trudno sie przyzwyczaic.
ktos wspomnail, ze byla to kopalnia wiedzy o Bieszczadach, byla, niestety, gdzie krotki INFO-linki turystyczne? Gdzie ciekawostki? Przepisy? I tym podobne smieszne rzeczy?
Jak z forum wejsc bezposrednio na strone glowna.
Sorry chlopaki/dziewczyny/tworcy, ale moi skromnym zdaniem jednak troche za duzo formy.
Pozdrowienia
Już wiem, już wiem :!: :idea:Cytat:
Zamieszczone przez admin
Nie sygnalizuje zmiany, dopóki nie ma następnej odpowiedzi.
Gdy tylko ktoś coś dopisze, starsza wiadomość jest oznaczana - w razie czego - jako poprawiana.