Odpowiem krótko - to moja śląska dusza. Jakoś muszę się zrewanżować za warszawskie piwo, a "po pysku" to możemy sobie dawać... na forum. :)Cytat:
Zamieszczone przez Aleksandra
Pozdrawiam
:roll:
Wersja do druku
Odpowiem krótko - to moja śląska dusza. Jakoś muszę się zrewanżować za warszawskie piwo, a "po pysku" to możemy sobie dawać... na forum. :)Cytat:
Zamieszczone przez Aleksandra
Pozdrawiam
:roll:
He he widać ma powód :)Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
No więc wiemy jedno. Potrzeba nam drogi dojazdowej, bo z tym piwkiem ciężko będzie chodzić. Nawet jeśli pierwszego dnia wniesiemy wszyscy te 500 l, to nastepnego dnia nie bedziemy w stanie wnieść tylu... gwarantuję. Może ktoś zaproponuje inny sposób transportowania ekwipunku KIMBowiczów, można rozważyć najbardziej nieprawdopodobne pomysły. Może jakiś zrzut ze śmigłowca? Albo podciagnać rurociąg?
Ja winogronóweczkę też muszę jakoś przetransportować... trzeba pomyśleć jak.....
Ja winogronóweczkę też muszę jakoś przetransportować... trzeba pomyśleć jak
Jeżeli KIMB ma być w Krywem, to transport wodny. Tratwa, ponton, kajak, amfibia. Dla harpaganów pod prąd od Rajskiego, dla leniwych z prądem od Sękowca. Asfalt na górę jest, na dół można stoczyć, Można wypić na górze i stoczyć się... :oops:
Proponuję odbudować most na Sanie, w czynie KIMB'owym.
Długi
Hej :)
Jakoś nie plątałem się po tym wątku więc dopiero teraz... I przyznam, ze znurzyło mnie studiowanie, bo nie wiadomo właściwie, gdzie, kiedy, co i jak :)
Na początku padła ciekawa propozycja Mania - Dołżyca. Pikny to teren, są możliwe ciekawe szlaki do przejścia i łatwiej dotrzeć niż do Krywego. Nie to, żebym chciał wszczynać jakieś dyskusje. Ale poratujcie - czy już coś zostało ustalone na choćby 75%? :)
Data też ważna, bo od tego zależy wiele moich innych planów, które muszę ułożyć już teraz. Adminie - czy nie da się ogłosić wszem i w obec co, gdzie, jak?
Znaczy, ktoś musi zostać kirownikiem i wybrać miejsce. Albo plebiscyt. Proponowano Dołżycę, Jaworzec, Chatę, Krywe, - coś przegapiłem? Już 10 stron paplania (z małym moim udziałem), a do DECYZJI ciągle daleko :!: :!:
Długi
No więc (za zgodą Admina) precyzuję.
Omijając długie weekendy majowe i pierwszy weekend czerwca (kiedy to trzeba by się znaleźć nie w Bieskach a w okolicach Lublina) proponuję wybór spomiędzy dwóch terminów:
1. 20 - 22 maja
2. 10 - 12 czerwca
I miejsce też zawęzimy:
1. Dołżyca
2. Sękowiec
(rozważmy jeszcze schronisko w Jaworcu)
Nad terminem głosujemy do końca stycznia - PROSZĘ O KONKRETY - ja też mogę się do was dopasować, ale zgłaszam już swoją propozycję na 10 - 12 czerwca - miejsce Dołżyca
Jak tylko wybierzemy termin, to zakładamy listę chętnych. Dopiero potem można szukać miejsca.
Pozdrawiam serdecznie
J.
Ja również przychylam sie do terminu 10- 12 czerwca - miejsce DOŁŻYCA. Pozdrawiam . Tarnina
Miejsce Dołżyca (bo trzeba urozmaicać) , termin obojętny
Belze_bob
Zmolestowany przez dwie urocze niewiastyuzupełniam swój post w zakresie terminu: optuję za 10-12 czerwca z dwóch względów: bo w tym terminie mogą byc razem z nami pewne niezwykle sympatyczne osoby a po drugie -pod koniec maja mam w planie wreszcie zaliczyć Gorgany - przyjemności należy rozkładac na miesiące.
Belze_bob