Ja to\piłem te różności w ilościach odpowiednich do gabarytów :wink: i zrobiłły one swoje :D . Cieszy mnie to że słowa dotrzymałeś. Pozdrawiam EdiCytat:
Zamieszczone przez barszczu
Wersja do druku
Ja to\piłem te różności w ilościach odpowiednich do gabarytów :wink: i zrobiłły one swoje :D . Cieszy mnie to że słowa dotrzymałeś. Pozdrawiam EdiCytat:
Zamieszczone przez barszczu
a co obiecałem?Cytat:
Zamieszczone przez Edi
Miniony piątek, popołudnie. Oczekiwanie w domku na spóźnionego już dobrych parę godzin Jabola :wink: W końcu zaniepokojony tata pyta:
- A Jabol to jakim samochodem przyjedzie?
Jako że na samochodach znam się tyle co nic, odpowiedziałam:
- Nie wiem tata, takim bez klamek :lol:
Jeżeli chodzi o system otwierania drzwi lub bagażnika w Jabolowej cytrynce to można by napisać dłuuugi post z instrukcją obsługi :mrgreen: :mrgreen:
Zaraz tam dlugi post. Wcale sie za to nie brałem i Jabol sobie jakoś z tym radził. Szło to mu całkiem sprawnie. Nie rozumiem....Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Bo ja bystrzacha jestem :lol: :lol: :lol: pozdrowienia z Rymanowa w drodze w Bieski:)Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Samochód Jabola ma wiele zalet. Może być na przykład miernikiem równości bieszczadzkich dróg. Jak na drogach są dziury to nie odtwarza płyt. Po prostu lubi równo i dostojnie.Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
hnmmm chyba kazdy samochod lubi tam gdzie jest rowno.... tylko czy sa takie drogi w Polsce...??? no ale fakt niektore wtedy tez odtwarzaja plyty :D hihihihiCytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Są, są sprawdzam to na rewerze..........jak mi łańcuch nie spada to znaczy, że równo :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
wow :DCytat:
Zamieszczone przez Jabol
Pozdrow Biesy, prosze ;))) Mnie jakas nostalgia ogarnia ;)))
U Irasa i Bartka na kwaterze. Wpadłem na chwile pogadac.
- Napijesz sie soku?- bartko podaje mi kartonik...
-Dzieki :lol: chetnie...Mmmm... pycha! Skąd wziełeś taki zimny?
Iras z bartkiem: salwa smiechu :lol: :lol: :lol:
- Bo widzisz Jabol, tu jest lodówka :lol:
No tak :lol: proces dziczenia u mnie postępuje...