20 lat temu czy 20 lat wcześniej? :mrgreen: Obawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Ezechiel
Nie mamy tu takiej grupy wiekowej :mrgreen:Cytat:
Wersja do druku
20 lat temu czy 20 lat wcześniej? :mrgreen: Obawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo :lol:Cytat:
Nie mamy tu takiej grupy wiekowej :mrgreen:Cytat:
można podciągnąć do tego tą grupę ponad 50 (bo przeciez nie ma ograniczenia z drugiej str) :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez natasha
Pozdrawiam
K.
Za 30 lat to ja będę dzieciom o "ciociach" i "wujkach" z forum opowiadać.Cytat:
można podciągnąć do tego tą grupę ponad 50 (bo przeciez nie ma ograniczenia z drugiej str)
Niestety udało się urodzić 20 lat temu, ale chciałbym urodzić się 20 lat przed 20 lat temu :-P.Cytat:
Obawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo Laughing
no to obnizyłem średnie wyniki
Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
no przecie nie kazdy moze zawyzac ;)
No dobrze, ale kurcze, powiedzcie mi jak tu zawyżyć średnią, bo bardzo bym chciał, a jakoś mi nie wychodzi!
Poczekaj, poczekaj, cierpliwości, przyjdzie czas i zawyżysz :lol:
A tak na marginesie: w ankiecie wzięło udział 68 osób, a odwiedzających ankietę 2800 :!:
Widocznie część forumowiczów nawet przed sobą nie chce się przyznać do wieku :shock:
Zawyżający
Długi
Niech w takim razie ta część przyjmie ode mnie jak najszczersze wyrazy kondolencji :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez długi
Tobie to łatwo, sądząc po zdjęciu plasujesz się w dolnej strefie stanów średnich (opuściłaś wiek dziecięcy :wink: ).
Ja jestem w wieku powyżej.. więc już nie mam złudzeń, że ktoś mnie weźmie za studenta :lol:
Ale próżni \ średnio zaawansowani - ci ciągle się łudzą, że jak wciągną brzuch to są o ....hm lat młodsi :lol: .
Nie zmienia to faktu, że ilość osób odwiedzających ankietę pozostaje w rażącej dysproporcji do uczestników ankiety.
Pozdrowienia dla dalekiego Krakowa
Długi
Przeciwnie,ciężko mi jak cholera :lol:Cytat:
Zamieszczone przez długi
Error :idea: ale niech i tak zostanie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez długi
A wciągasz brzuch? :mrgreen: Na wszelki wypadek-wolę takich "na luzie" i bez pożyczek na glowie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez długi
Pozdrowienia dla dalekiej Północy
Natasha