Odp: Jak się zachować gdy spotka się niedźwiedzia ? pytam poważnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
teraz zadam pytanie, co to jest dla Ciebie Lucyno dobre towarzystwo.... ?
Jestem wybredna. Ludzie w towarzystwie których dobrze się czuję. Nie ważny wiek, płeć, wykształcenie i takie tam bzdety. Mówię wprost serdecznie nie cierpię tchórzy (łasicowate lubię) i ludzi wrażliwych inaczej, znęcających się nad zwierzakami. Teraz tylko musisz znaleźć osoby, które mnie cierpią i impreza integracyjna gotowa. Mam nadzieję, że Jabol użyczy gościny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
teraz zadam pytanie, co to jest dla Ciebie Lucyno dobre towarzystwo.... ?
Barnabo, weź jedną ze swych naleweczek i wpadnij do Lucyny, a nie zadajesz dziwne pytania :)
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Barnabo, weź jedną ze swych naleweczek i wpadnij do Lucyny, a nie zadajesz dziwne pytania :)
Pozdrawiam,
Derty
Panie i Panowie na zdrowie i aby forum nam kwitło, a Moderator nie miał roboty.:razz:
Wznoszę kieliszek czegoś napradę przepysznego: nalewki ze śliwy na bazie koniaku. Kumpel przywiózł mi to cudo z Ukrainy.
PS.
Dobra wiadomość podnosząca nasze polskie ego. Po raz pierwszy pojawiliśmy się w rankingu najbardziej atrakcynych turystycznie państw na świecie. Od razu na 8 miejscu.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
PS.
Dobra wiadomość podnosząca nasze polskie ego. Po raz pierwszy pojawiliśmy się w rankingu najbardziej atrakcynych turystycznie państw na świecie. Od razu na 8 miejscu.
Cholera,Ty to zawsze masz hiobowe wieści :evil: A tak fajnie nam było poza klasyfikacją,pies z kulawą nogą się nie plątał,człek miał świat cały dla siebie...Nawet nie wiesz z czego się cieszysz,mieszkam w Krakowie i tylko ci którzy tutaj mieszkają wiedzą co to jest przewijające się 7 milionów stonki rocznie.W weekend nie da się przecisnąć przez rynek,a wszyscy gadają nie po ludzku-jakieś angole,włosi itp.Wszyscy nawaleni jak szpadle,do knajpy się nie dociśniesz.Najgorsze jest jednak to,że oprócz facetów angoli przylatują facetki:potwory,kaszaloty,bazyliszki-najbrzydsza polka jest przy nich Miss Wszechświata.Od razu po łbie się kołacze natarczywa myśl-Boszszsz,kto takie coś...tego no-kto się z nimi kocha???Nie do wiary.A człek musi się przeciskać przez ten rozentuzjazmowany,szpetny tłum.Ja Ci tego nie życzę,ale zdaje się że sama za tym tęsknisz...
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
RMF FM podało, że znane są już wyniki sekcji zwłok niedźwiadka. Zginął przez utopienie. Prawdą okazało się także kaminiowanie i uderzenie na koniec misia głazem w głowę. Prokuratura czeka na wynik oględzin ran u pseudoturystów. Czy powstały w czasie rzekomego ataku niedźwiadka, czy były wynikiem obrony niedźwiadka.
Piotrze, co Ty na to???
straszna taka smierc ;-((
Trochę OT ale dotyczy naszego, ludzkiego spostrzegania natury. Ortodoks dawno nie gościł na łamach forum ale wysłał mi meila. Polecam ciekawy album Rysia Kulika "Odkrywanie Natury. Praktyka głębokiej ekologii". Jest to zwięczenie projektu Dzika Polska którego celem była edukacja proekologiczna, wydawnictwa, a przede wszystkim interwencje na rzecz środowiska naturalnego. Więcej możecie poczytać na stronie Stowarzyszenia Pracownii na Rzecz Wszystkich Istot www.pracownia.org.pl. Nie podaję dokładnego linku, bo się zakałapućkałam taki jest długi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Najgorsze jest jednak to,że oprócz facetów angoli przylatują facetki:potwory,kaszaloty,bazyliszki-najbrzydsza polka jest przy nich Miss Wszechświata.Od razu po łbie się kołacze natarczywa myśl-Boszszsz,kto takie coś...tego no-kto się z nimi kocha???Nie do wiary.A człek musi się przeciskać przez ten rozentuzjazmowany,szpetny tłum.Ja Ci tego nie życzę,ale zdaje się że sama za tym tęsknisz...
Co do tego sie zgodze... Im tam muszą coś do wody dosypywać...Bedąc tam miałem wrażenie jakbym otwierał lodówkę.. Same schaby i pasztety, a jak ładną kobite sie widziało zaraz można było dosłyszeć z jej ust: "Ku..a...".
Cytat:
Zamieszczone przez
Bison
Co do tego sie zgodze... Im tam muszą coś do wody dosypywać...Bedąc tam miałem wrażenie jakbym otwierał lodówkę.. Same schaby i pasztety, a jak ładną kobite sie widziało zaraz można było dosłyszeć z jej ust: "Ku..a...".
Przez Ciebie zachlapałem sobie kawą klawiaturę! - za śmiechu:grin:
zakałapućka- co?
Lucyno, samo słowo dość osobliwe... gratuluję i postaram się zapamiętać, oczywiście w kategorii "wiem że jest ale nie wiem co to"
na przyszłość .....
1. w pasku adresu zaznaczasz sobie myszką... lub strzałkami z wciśniętym klawiszem "Shift"
2. Ciśniesz klawisze "ctrl" oraz "c" (jak copy) - z wciśniętym tym pierwszym
3. Otwierasz forum i robisz "ctrl" oraz "v" (jak vklej heh)- z wciśniętym tym pierwszym
4. koniec. W edycji będziesz miała cały link, a serwer forum sam go skróci poda poczętek "http://www...." oraz koniec "strona.htm"