Odp: Dziwne świetliste zjawisko nad Wetliną ?
Przepraszam ale musze dać tu tego linka, nie wytrzymałem...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
...czuje zawsze dreszcz emocji gdy patrze na ten film. Według mnie to chyba najwyraźniejsze zdjęcia ufo w historii Wiary w UFO. Z reguły okazuje sie że niezidentyfikowane pojazdy maja za nic postęp technologiczny, wielokrotne zoomy optyczne, stabilizacje obrazu itp. Wciaż wychodzą na zdjęciach jakby były robione aparatem Druh albo inna Smieną8M...
poprostu mnie zatkało !! miazga !! myślałem ze z krzesła fiknę !!:razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Przepraszam ale musze dać tu tego linka, nie wytrzymałem...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
...czuje zawsze dreszcz emocji gdy patrze na ten film. Według mnie to chyba najwyraźniejsze zdjęcia ufo w historii Wiary w UFO. Z reguły okazuje sie że niezidentyfikowane pojazdy maja za nic postęp technologiczny, wielokrotne zoomy optyczne, stabilizacje obrazu itp. Wciaż wychodzą na zdjęciach jakby były robione aparatem Druh albo inna Smieną8M...
I co chcesz lub chciałeś udowodnic tym filmem z ktorego nawet smiać mi się nie chce ! A propo chyba nie widzałeś zdjec UFO z klasycznej Smieny czy Zenitu i tu bys mógł się srogo pomylić w ocenie !!!
E tam, filmik jabola był bardzo realistyczny, dla mnie tak samo realistyczny jak i te zdjęcia na Twoim blogu :D
W tym temacie to prawda jes taka.... jesli ktos wierzy to uwierzy i w lipny material natomiast jak sie kto zaprze to nie uwierzy chocby na talerzu latajacym mial podane.
Cytat:
Zamieszczone przez
czternastak
W tym temacie to prawda jes taka.... jesli ktos wierzy to uwierzy i w lipny material ...
to mam rozumieć że wierzysz w każdą niewyraźną plame na tle nieba?!!?
Prawda jest taka że jak talerz spadnie z nieba i sie nie rozbije, to moze to byc UFO, jak nie, to może być ... wszystkim.
Cytat:
Zamieszczone przez
eldoopa
to mam rozumieć że wierzysz w każdą niewyraźną plame na tle nieba?!!?
Prawda jest taka że jak talerz spadnie z nieba i sie nie rozbije, to moze to byc UFO, jak nie, to może być ... wszystkim.
Prawda jest taka Panowie że przecietny Kowalski w Polsce nie wie 95 % informacji na temat zjawiska UFO i co sie wokół niego dzieje i czasem gdy czytam niektóre wypowiedzi po prostu chce mi się śmiać. Inaczej się ma sprawa w innych krajach gdzie dostęp do tego typu informacji nie płynie jedynie z programu Discovery (jak w Polsce) który pokazuje dośc stare sprawy często juz nie aktualne ale mozna bez problemu przeczytać masę ksiazek, gazet itp i świadomość rośnie. U nas pozostaje tylko drwina na wszystko co związane jest ''nieznanym''
Takie Chiny na poważnie zajmują sie badaniem zjawiska UFO i śmieją się nawet z Jankesów, w Watykanie jest oficjalna komórka badań nad UFO. To samo jest w Szwecji, Wegrzech, Meksyku. Polska pod każdym wzgledem pozostaje w tyle nawet tego tematu który dla nie ktorych zwany jest ''przyziemnym''. :razz:
Miszczu
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
Prawda jest taka Panowie że przecietny Kowalski w Polsce nie wie 95 % informacji na temat zjawiska UFO i co sie wokół niego dzieje i czasem gdy czytam niektóre wypowiedzi po prostu chce mi się śmiać. ...
Po pierwsze - a Panie to pies pogrzebał.
Po drugie - rozumujemy, że Ty masz 150% tej wiedzy.
Po trzecie - to jest forum o Bieszczadach.
Po czwarte - od kiedy w psychiatryku jest dostęp do neta?
Zmień chopie forum
Cytat:
Zamieszczone przez
SQ1
No więc odpowiedź...zdjęcie zrobione o godz. 23.30. A to nad Ustrzykami to po prostu łuna od swiateł zabudowań.
A piszę to ku przestrodze, że klisza aparatu, a tym bardziej cyfrówka...ma ogromne możliwości manipulacji.
Wg mnie to impra 'Pod Caryńską' - Czartgranie lubo coś zbliżonego:P
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Miszczu
Po pierwsze - a Panie to pies pogrzebał.
Po drugie - rozumujemy, że Ty masz 150% tej wiedzy.
Po trzecie - to jest forum o Bieszczadach.
Po czwarte - od kiedy w psychiatryku jest dostęp do neta?
Zmień chopie forum
Nie jestes adminem tego forum abyś mi mowil czy mam tu pisać czy też nie wiec człowieku nieco pokory i kultury bo z tego co piszesz wyszlo to najgorsze cha....:-| niestety przykre to ale prawdziwe. Jak zauwazyłeś wątek ten cieszył się zainteresowaniem zgłosiło sie do mnie kilka interesujacych osob wiec jeśli temat ten cie nie interesuje po co tu zaglądasz nie psuj tego forum i nie ośmieszaj innych bo na to wyglada że to Ty masz jakiś powazny emocjonalny problem więc wyluzuj zwyczajnie...