Odp: Powsimordy 2009 – głosowanie
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
(...)Pomyślałem że Marcowy nie dokończył zawołania "do urynałów, bracia i siostry"
Tylko co On miał na myśli? :twisted:
W filmie pt. "Ogniem i mieczem" jest świetna scenka rodzajowa, gdy Kozacy raczą się trunkami w zdobytym właśnie zamku magnackim na Ukrainie. Jeden z nich chla z nocnika, a gdy inni mu uświadamiają, do czego ów "puchar" służy, to im nie wierzy.
Może Marcowy idzie śladem pana reżysera Jerzego Hoffmana ?
łe no toż urynoterapia zdrowa jest, przeczytał poprostu, że grypa szaleje i zatroszczył się o nasze zdrowie :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Mnie od razu przyszła na myśl fraszka Morsztyna "Na srebrny urynał":
W nieszczęsne srebro szczysz,a ze szkła pijesz
Drożej szczysz niźli pijesz,nie po ludzku żyjesz
Tak też myślałam ;)
Oby tylko tematu nie urynić! ;)
Taaaa... Człowiek się żartem prostem od niechcenia posłuży, a tu zaraz debata jak u Jaworowicz :-D
Robił ktoś porównanie, kto odpowiedział na największą ilość zagadek?
Pytam z lenistwa.
Poprawnie, czy ogółem? ;)
Ło matko jedyna!!! prawie miesiąc tu mnie nie było, zaglądam więc teraz tu i czytam zaległości a tu widzę siebie na jakiejś liście:?:shock:
DZIĘKI LUCYNO za głos!! alem niegodna nominacji i nawet nie wiedziałam, że mi przysługuje bierne prawo wyborcze...;) ale skoro tak to czynne może też więc postaram się swój głos również oddać (jeśli potrafię..)
pozdrawiam wszystkich :-D:-D
13. Polej
14. Gar
15. Aleksandra
A czy Ty spełniłeś już swój forumowy obowiązek i odwiedziłeś wiadomy lokal?! :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Poprawnie, czy ogółem? ;)
Oczywiście, że poprawnie :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
A czy Ty spełniłeś już swój forumowy obowiązek i odwiedziłeś wiadomy lokal?! :twisted:
Rany jak to brzmi, Marcowy - można jeszcze wysłać pw. do wszystkich, którzy nie głosowali a mają prawo wyborcze - z zachętą do głosowania.
Tylko czy nie zostanie to potraktowane jak spam :oops:
pozdrawiam