Odp: Nowy użyszkodnik wita się
Witam wszystkich Użytkowników.
Zalogowałam się wczoraj, a Forum odwiedzam od ponad miesiąca, tj. od mojego wakacyjnego powrotu z Bieszczad i Pogórza Przemyskiego. To była moja pierwsza wizyta w tej pięknej krainie, ale nie traciłam czasu i zakochałam się od pierwszego wejrzenia :-) Tęsknota "daje w kość", stąd bardzo się cieszę, że jesteście.
Jako że jestem tu nowa - słów kilka o sobie. Mieszkam w okolicach Bielska-Białej, interesuję się przede wszystkim fotografią i odkrywaniem miejsc magicznych,
które oczywiście zatrzymuję w kadrze. A góry? Tam wiem, że żyję!
Serdecznie pozdrawiam, Migawka.
Witaj!Mam nadzieję,że dostarczysz nam mnóstwa wrażeń za pomocą swoich "pstryków"!
Dzięki, WUKA - oby przyjemnych!
Póki co, Wy mi ich dostarczcie. Twoje wiersze, bieszczadzkie relacje, opowieści, zdjęcia... Miło mi wieczory upływają :-)
Witaj na forum. Mieszkasz w pięknej okolicy. Muszę tam kiedyś wrócić.
Cześć, Piskal. Zaiste, okolica jest piękna! Gór ci u nas pod dostatkiem, więc czy może być inaczej? Piszesz, że musisz wrócić. Oj, warto! Ja muszę z kolei wrócić w Bieszczady, bo są niesamowite, ale o tym, jako Bieszczadnik, sam wiesz najlepiej :-) Ty z kolei mieszkasz w pięknym mieście. Byłam raz w Toruniu i mam ogromny niedosyt, gdyż zwiedzałam w deszczu i brakuje mi zdjęć. Też muszę wrócić. Pozdrowienia!
To zapraszam Może na spotkanie bieszczadzkie? Vide odpowiedni wątek w zakładce KIMB.
Dziękuję, Piskal. O KIMB-ie czytałam i chętnie spotkałabym się z Wami. W Bieszczady jesienią muszę się wybrać! Jak tylko się uda - dopasuję termin.
Witam wszystkich jako "dość nowa" użytkowniczka tego forum (jakoś nie udało mi się wcześniej znaleźć tego tematu). Na początku sierpnia byłam w Bieszczadach tydzień i bardzo mi się spodobało :) Z powodu dużej odległości nie jest i nie będzie mi dane zbyt często bywać na bieszczadzkich szlakach - częściej Beskid Żywiecki, Mały,Tatry... ale z pewnością jeszcze nie jeden raz wrócę w Biesy :)
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku!
Witaj, Xaga.
Fajnie spotkać na Forum "prawie sąsiadkę". Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia - pewnie prędzej w Beskidach, chociaż - kto wie...
Migawka.