Odp: Spotkanie bieszczadzkie w Toruniu
"oraz Wojtek, człowiek z ogłoszenia, który natychmiast został skierowany na to forum z zadaniem zalogowania się. Zobaczymy jak wywiąże się z tego zadania. Tak więc przy okazji został przeprowadzony werbunek. "
Piskal - "Panie Prezesie melduje wykonanie zadania"
Żem się zalogował.
Teraz mam nadzieję często gościć.
WUKA - tomik już zapakowany i zabezpieczony przeciwdeszczowo. Zdjęcia pokazujące proces lektury po powrocie z Krainy Wiecznych Jezior.
Witaj Wojtku TUTAJ TAKŻE! Pięknej pogody na jeziorach i dużo dobrych wrażeń.
Dzięki WuKA. Będę pilnie trenował kondycję przed wyprawą w B.
A jak dobrze pójdzie to potem może i pierwsza dziesiątka w Biegu Rzeźnika :-)))))
wszystkich obecnych przepraszam za brak zdjec postaram sie to w najblizszym terminie naprawic.pozdrawiam
Niedaleko od Torunia,
(a własciwie bardzo blisko),
bieszczadnicy się spotkali
we wsi zwanej..Toporzysko!
Właśnie wróciłam z kolejnego spotkania,tym razem gościł nas Piskal z Julią pod własnym dachem.A następne ..już pojutrze w Toruniu!
A co sobie będziemy żałować fajnego towarzystwa???
Potwierdzam. W Piskalówce gościłem wraz z Julią WUKĘ z rodziną:Michałem, Asią i Gosią, wnuczką. Poza tym Diabła 1410 z Diabłową i Wiolę, nie związaną z forum.Był obiad piskalski (WUKA napisz,że pyszy, bo mnie nie wypada), osy, szerszenie, muzyka z płyt czarnogrających i piwo.Umówiliśmy sie co do najbliższego spotkania,toruńsko- bieszczadzkiego już we wtorek o 17 w Tratwie (ul. Flisacza-zapraszamy wszystkich! )
Potwierdzam,że...pachniało przepięknie piskalowym,sztandarowym daniem (buuu!dieta nie pozwoliła spróbować!)Z powodu..zmotoryzowanych kobiet,nie było nam też dane docenić KIMBowego winka Hero!.Wszystko,jak zwykle,zostało udokumentowane fotograficznie!
Najmłodsza "bieszczadniczka"ma 5 miesięcy,ale już pierwsze spotkanie za sobą!
4 załącznik(ów)
Tym razem na prośbę diabla-1410 wrzucam - jako zaległą ilustrację drugiego spotkania - kilka zdjęć z jego aparatu. Bywalcy forumowi plus toruński producent filmów dokumentalnych.
jakby nie było.... zazdroszczę Wam spotkan... Warszawka ostatnio się opóźnia i nic nie robi...
życzę Wam wielu udanych i owocnych spotkań :))
i czekamy na więcej fotorelacji :)