Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Wycofuję swój głos oddany na Ustrzyki Górne i głosuje na Muczne.
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Nie mam innego wyjścia. Wojtek mnie wiezie swoim samochodem. Wycofuje głos na Ustrzyki. Głosuje na Muczne.
Andrzej627 "zmienia skórę" jakby wygrały Ustrzyki też bym go zawiózł więc jego tłumaczenie o zmianie głosu jest pokrętne.
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Jest jeszcze niedaleko w Tarnawie hotelik.
Ośmielam się głosować za hotelikiem "Nad Roztokami" w Tarnawie Niżnej.
Jest to - w przeciwieństwie do Mucznego - miejsce ciche, przyjazne, no i przede wszystkim tańsze.
Jeżeli moja propozycja (nieśmiała) przejdzie - mogę zabrać samochodem z Krakowa trzy, a nawet cztery osoby.
Byłby to mój debiut na KIMB-ie, więc liczę na wyrozumiałość
serdecznie pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Ośmielam się głosować za hotelikiem "Nad Roztokami" w Tarnawie Niżnej.
Jest to - w przeciwieństwie do Mucznego - miejsce ciche, przyjazne, no i przede wszystkim tańsze.
Jeżeli moja propozycja (nieśmiała) przejdzie - mogę zabrać samochodem z Krakowa trzy, a nawet cztery osoby.
Byłby to mój debiut na KIMB-ie, więc liczę na wyrozumiałość
serdecznie pozdrawiam
Doroto, najpierw przeczytaj (w miarę dokładnie) 1-szy post w tym wątku tematycznym. Ten, który zainaugurował nasze głosowanie.
I dopiero potem głosuj.
Bo na razie, to:
"Dorota z Krakowa" wyrwała się jak "Filip z Konopi".
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
"Dorota z Krakowa" wyrwała się jak "Filip z Konopi".
Przepraszam; faktycznie niedokładnie przeczytałam. Myślałam, że może jest jeszcze jakiś wybór...
W tej sytuacji głosuję oczywiście na Muczne.
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Przepraszam; faktycznie niedokładnie przeczytałam. Myślałam, że może jest jeszcze jakiś wybór...
(...)
Nic się nie stało. Szkoda tylko, że rzadko tu zaglądasz.
Bo zgłaszanie lokalizacji trwało ponad półtora m-ca i było dość burzliwe.
Poczytaj tu:
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4746
Do zobaczenia, a gdzie ?
Tego jeszcze nie wiemy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Nie zaglądałam. Mój błąd niestety.
Ale podtrzymuję zaproszenie podwiezienia samochodem z Krakowa - trzech - czterech bieszczadników udających się na KIMB.
Jak się przedstawia ranking?
Dotychczas głosowało 17 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe www.krywe.webpark.pl
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
II. Muczne www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
5) Wojtek1121
6) andrzej627
7) dorota z krakowa
III. Sękowiec www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
IV. Ustrzyki Górne www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
V. Wołosate www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Matyldo, tak więc wygląda ów "ranking". Prowadzi Twoje Muczne ("Twoje" - bo przez Ciebie zgłoszone).
Ale, ale ... Zauważyłem, że osoba używająca pseudonimu "mAAtylda" jeszcze nie głosowała !!!