Odp: Jak to niektórzy korzystają z ukraińskiej gościnności :/
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Oznajmiam wszem i wobec, że mistrz trzech desek nazywa się Piotr Kurowski.
Czy jest to przypadkowa zbieżność nazwisk, czy jest to ten sam Piotr Kurowski - uczestnik pierwszego, kultowego przejścia Łuku Karpat w 1980 roku (pod kierownictwem Andrzeja Wielochy) ? Byłoby to dziwne jak ludzie mogą się zmienić w poszanowaniu dla podstawowych wartości turystycznych.
Na zdjęciach wygląda na młodego człowieka, więc raczej zbieżność nazwisk
Oglądam właśnie kronikę 50lecia SKPB i patrzę na zdjęcia z przejścia Łuku. Cholera... To chyba ta sama morda. Wiecie, ja się zapytam Andrzeja.
Najlepsze jest to, ze na wszechliście eskapebe istnieje Paweł o tym nazwisku.
Dowiem się...
Mnie zastanawia pewna kwestia (być może już ktoś ją poruszył, bo nie śledzę dokładnie tematu). Mistrz demolki pisał na innym forum, że obok zdemolowanej wiaty była bacówka, w której było można się ogrzać, ponoć też coś w niej naprawili. Nie mam najlepszego wzroku, ale nie widziałem żadnego zdjęcia z ową bacówką i rzeczoną naprawą. To aż dziwne, bo były tam różne szczegóły z wycieczki, poza tym, skoro można było się ogrzać to po co palenie tych zaledwie trzech desek ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Nie mam najlepszego wzroku, ale nie widziałem żadnego zdjęcia z ową bacówką i rzeczoną naprawą. To aż dziwne, bo były tam różne szczegóły z wycieczki, poza tym, skoro można było się ogrzać to po co palenie tych zaledwie trzech desek ?
Ale to nie ma absolutnie najmniejszego znaczenia. Mogli naprawić i 100 chatek, ale wyrywając "tylko 3 deski" przekreślili cały swoj dorobek, choćby nie wiem jak duzy był. Na szacunek pracuje się latami, a stracić go mozna w jednej chwili. Ci goście sa tego najlepszym przykładem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Doczu
Na szacunek pracuje się latami, a stracić go mozna w jednej chwili. Ci goście sa tego najlepszym przykładem.
I cóż tu dodać? Amen.
Cytat:
Zamieszczone przez
Doczu
Na szacunek pracuje się latami, a stracić go mozna w jednej chwili. Ci goście sa tego najlepszym przykładem.
Otóż to. Ten pan mógł wybudować schronisko własnymi rękami, przejść łuk karpat na czworakach, uratować z pożaru całe przedszkole, a tu cały dorobek zniweczyły trzy deski...
..a do tego publiczny lincz i rzucanie nazwiskiem po forach publicznych... oj...
Cytat:
Zamieszczone przez
jeden z Pulpitów
Czy jest to przypadkowa zbieżność nazwisk, czy jest to ten sam Piotr Kurowski - uczestnik pierwszego, kultowego przejścia Łuku Karpat w 1980 roku (pod kierownictwem Andrzeja Wielochy) ? Byłoby to dziwne jak ludzie mogą się zmienić w poszanowaniu dla podstawowych wartości turystycznych.
ten sam...
niestety...
pozdrawiam...
Cytat:
Zamieszczone przez
sturnus
ten sam...
niestety...
pozdrawiam...
Tym gorzej dla niego, szczerze mówiąc. Gdyby był nikomu nieznanym osobnikiem, nie byłoby to aż tak porażające. A tak - to niestety, sam siebie na czarno maznął, że hej...