A jest możliwość zrobić powiększenie na pierwsze 2 projekty (na sam rysunek)?
Wersja do druku
A jest możliwość zrobić powiększenie na pierwsze 2 projekty (na sam rysunek)?
A najlepiej wszystkie 3
No i jestem w kropce, bo zeby tak od razu i ze tylko ten jeden jedyny wzor i jak to zrobic skoro mnie sie trzy podobia?
Mam to samo, ino mnie się każdy podoba.
A to tu trza będzie głosować?
Na razie chciałbym wyrazić podziw dla ogółu, każde logo jest przemyślane, niesie jakowąś informację i ładnie ją prezentuje.
Z projektów MKwinto: chyba pierwszy. Nie podobają mi się te mazańce wokół logo, za dużo tego. Trochę przypomina albo koronkowy obrus po praniu albo moje prace plastyczne z czasów wczesnego przedszkola;)
Natomiast ten kształt cerkiewki i turyści - mistrzostwo świata!!!
Gdyby udało się odchudzić te "koronki" miałbyś Kwinto mój głos.
Reckon i Piskal postawili na prostotę, którą na ogół preferuję.
Jestem przeciwnikiem jeno dużych napisów typu Bieszczadzkie Forem bla bla
Logo zgrabne i ładne.
Reckon komputerem i globem postawił na informację, Piskal kuflem zagrał na emocjach - socjotechnik kurna;)
Henek - nie wiem, czy istnieje projekt z innym umiejscowieniem skrótu IMB i nie wiem, czy wyglądało to by lepiej.
Jednak ten projekt rzucił mnie się w oczy od razu. Jest bardzo dobry.
Chyba na niego zagłosuję, ale ...jeszcze pomyślę.
Henek, a nie było w zbiorach clipartów, z których korzystałeś wersji nowocześniejszego turysty, tj. z kijkami trekkingowymi?;)
W końcu Polejowe dzieło. Fajne, czytelne, książkowy chyba przykład "firmowej" koszulki.
Jedynie chyba usunąłbym podpis o forum, bo jest w adresie, a na przód dał to samo, tylko w wersji mini.
Fajne, chyba też chciałbym mieć takie, skoro mam w mundurze chodzić;)
Pozdrawiam:)
cholera i z artystami:-) jak wybrac jeden projekt gdy dwa mi sie podobaja.trafi psiakrew łamac praw autorskie,sciagnac to na kompa i oddac do sitodruku bo jako Marcowy napisał tylko jedna bedzie wybrana.A głos swój daje na numer 1 czyli projekt MKwinto:-)
Henek! :-)
Chociaż to dzieło Poleja rozmiękcza moje serce, bo przypomina mi kultową koszulkę górfanów,
szczególnie jednego Górfana ..., eh... dawne czasy ;)
Załączam ponownie 3 projekty Michała w większej rozdzielczości.
Projekty 1 & 2 zdecydowanie top 1 ;)
Podkreślają klimat Bieszczadu, są niebanalne.
Trafia mi do gustu prostota projektu Poleja ale bardzo podoba mi się projekt nr 2 Michała. Ot i dylemta co wybrać?
Mi najbardziej podoba się projekt nr 2, ale koszulkę nabędę także z każdym innym jaki będzie. Jednak środkowy z powyższych jest dla mnie najlepszy.