Odp: Zimowa ekspedycja 2010
najważniejsza jest przygoda, atmosfera no i bezpieczeństwo, plany zweryfikuje pogoda, trasa też nie jest najważniejsza tak jak i ilość przebytych km. Nawet jeśli dotarcie z Komańczy do Cisnej zajmie 5 dni to i tak będzie warto...chyba:)
Zapraszam wszystkich raz jeszcze, mamy już 8 potwierdzonych uczestników, 4 się jeszcze waha (o których mi wiadomo).
W okolicach połowy listopada organizujemy weekendowe spotkanie gdzieś w Biesach nt zimowej wycieczki. Można wpaść i samemu się przekonać, że warto. O terminie spotkania postaram się poinformować. Termin samejk wyprawy to najprawdopodobnie 2 tydzień lutego 2010.
witam.to nie zapomnij daj znać na forum o terminie spotkania co do omówienia wyprawy.
Witam.
Listopad zbliża się coraz szybciej więc proponuję ustalić termin spotkania organizacyjno-integracyjnego.
Ponieważ w tym roku 11listopada wypada w środę i niektórzy pewnie będą mieli długi weekend, proponuję termin spotkania na 14-15 listopada br. Miejsce oraz forma spotkania do ustalenia.
Myślę, że dobrze byłoby spędzić go w jakimś pensjonacie z barem:)
W sobotę możemy się poszwędać, wieczorem poplanować przy piwku a w niedzielę powrót.
Miejsce spotkania do ustalenia w terminie nie dłuższym niż do poniedziałku, trzeba zarezerwować miejsca (o ile jeszcze będą)
Proszę o pilne potwierdzenie udziału w spotkaniu oraz propozycję miejsca spotkania.
Moja propozycja to Oberża Biesisko w Przysłupiu, jest bar i pokoje, w sobotę możemy wejść np. na Jasło i Okrąglik, ewentualnie iść dalej do Cisnej i powrót asfalcikiem
witam.co do zimowej ekspedycji tak jak wcześniej pisałem nie mogę jeszcze potwierdzić przybycia.ale co do spotkania organizacyjno-integracyjnego to się piszę na 100% termin mi odpowiada a co do miejsca to się dostosuje no ale bar to bankowo musi być:-):-):-) takie sprawy to to nawet należy omawiać przy piwku:grin::grin::grin: .
Ja również już mailowo potwierdziłam obecność, także przybędę znad morza;)
Ustalony został termin i miejsce spotkania organizacyjnego.
+ miejsce zbiórki: nowa stacja benzynowa w Wetlinie
+ termin: 14 listopada 2009
+ godzina: 6-8 rano
Awaryjnie wymagane posiadanie namiotu lub miejsca w namiocie oraz bezwzględnie śpiwór.
Więcej informacji dla zainteresowanych na e-mail.
Szczegóły (nocleg) ustalimy na miejscu w sobotę.
Zapraszamy wszystkich.
nie wiem wprawdzie, gdzie jest nowa stacja benzynowa w wetlinie, niemniej mam zamiar sie stawic, do zobaczenia 6-8 rano tamże :)
nowa stacja jest koło budynku Nadleśnictwa jak to komuś pomoże :D
Cytat:
Zamieszczone przez
dominik999
nie wiem wprawdzie, gdzie jest nowa stacja benzynowa w wetlinie, niemniej mam zamiar sie stawic, do zobaczenia 6-8 rano tamże :)
innej w Wetlinie nie ma:) trudno pomylić, czekamy:)
ps niektórzy będą moknąć już od dzisiejszej nocy:)
5 załącznik(ów)
I po integracji:)
Kto nie był, niech żałuje.
Relacja wkrótce.
Na razie kilka zdjęć.
foto1. Czwartek w południe na Jaśle
foto2. Czwartek po południu na stokach Jasła
foto3. Piątek na Okrągliku
foto4. Piątek prawie w Wetlinie
foto5. sobota - kolacja przy świecach na połoninie:)
ps. takiego śniegu na odcinku Cisna-Smerek (czerwony szlak) nikt się nie spodziewał, czasami śnieg sięgał do kolan. Szlak absolutnie nieprzetarty.