Odp: Przeprowadzka w Bieszczady
Krzysiu! W kupie raźniej-czemu więc nie?
Odp: NOWE ŻYCIE w BIESZCZADACH
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Zima w mieście wywołuje deprechę, pewnie stąd zalew tematów "ucieczkowych" :neutral: Ten doklejam do istniejącego.
To nie depresja... to cos takiego tkwi w Bieszczadach a ja zachorowałam na ten "wirus" dwa lata temu :wink:
Pozdrawiam, Waleria z Północy :grin:
Wala to dobre imie szczegolnie na poludniu, jak juz sie zalogujesz daj znac wypijem tedy twe zdrowie
...jedźcie wszyscy w Bieszczady, jedźcie... przynajmniej się w Niskim i na Pogórzu luźniej zrobi
... nie podjudzaj ziemia tania tutej, a pany z miasta juz poczely wykupywac dzialki na wioseczce u mnie:cry:,
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Zima w mieście wywołuje deprechę, pewnie stąd zalew tematów "ucieczkowych" :neutral: Ten doklejam do istniejącego.
to nie deprecha- Lutowy - czasem skręcasz na nieodpowiednią ścieżkę i leziesz jak głupi pół życia nie widząc , że dookoła Ciebie szmal,plastik i jola rutowicz ( celowo z małej litery ), a przecież życie nie powinno opierać się na takim g.....
Jest jeszcze parę innych naprawdę wartościowych rzeczy
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
to nie ucieczka - Lutowy - czasem skręcisz w nieodpowiednią ścieżkę i leziesz tak przez pół życia nie widząc, że koło Ciebie szmal, plastik i jola rutowicz (celowo z małej litery) Nie chcę więcej tego g.... koło siebie, źle się w tym czuję - od wielu lat - więc najwyższy czas to zmienić -
po prostu chcę wejść na swoją ścieżkę i iść już do końca