Dzięki, dzięki za następną propozycje Basia Z..Ja się ze wszystkimi powoli zapoznaje.Czekam na następne, a wyjazd planuje zacząć od początku sierpnia więc troszeczkę czasu mam.Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Dzięki, dzięki za następną propozycje Basia Z..Ja się ze wszystkimi powoli zapoznaje.Czekam na następne, a wyjazd planuje zacząć od początku sierpnia więc troszeczkę czasu mam.Pozdrawiam :)
Witam, witam.Ja już chyba wybrałem. To miejsce http://www.domekmysliwski.bieszczady.pl/index.htm Zanim jeszczę zadzwonię i zarezerwuje chciał bym przeczytać opinie kogoś kto był w tym domku.Nie chciał bym się poźniej na miejscu niemiło rozczarować.Dzięki wszystkim za pomoc, Pozdrawiam.
Osobiście nie korzystałem z oferty domku. Jednak mój kolega leśnik, w zeszłym roku przebywał tam tydzień ze sporą ekipą znajomych. Był bardzo zadowolony i wypowiadał się o tej kwaterze w samych superlatywach.
także w samym domku nie bywałem...znam tylko z zewnątrz.Wygląda cool-:wink:
znam za to okolice- często korzystam z kempingu obok. Jeśli szukasz ciszy, spokoju a wieczorami piwka w spokojnym, małym barku - to polecam !
Postaram się jakąś fotorelacje.Nie jestem wspaniałym pismakiem, jak juz pare osób tu zauważyło i zdążyło mi wytknąć :)Wieć opisy będą raczej skromne ale nie pozbawione faktów i moich własnych spostrzeżeń.Pozdrawiam.
Domek od wewnątrz zwiedzałem (polecam zapoznac sie z księgą pamiątkową),. Przyjmować Cie bedzie Krystyna , to b. miła pani (z nią możesz sobie jakieś posiłki załatwić). Napewno będziesz mile zaskoczony na początku a potem .... zadowolony z pobytu (czego Ci zresztą życzę)
PF
ps
jeśli coś jeszcze to pytaj
Jak wygląda sprawa z łazienkami, znaczy czy jest w każdym pokoju? Ile można utargować za pobyt 14 dniowy :).Na stronie jest informacja iż jest możliwość negocjacji ceny za pobyt powyżej 10 dni. Co jest z zakwaterowaniem jednej osoby?
Z tą ceną to chyba najprościej byłoby zadzwonić do właściciela obiektu i się zapytać, bo to on decyduje przecież ile i komu.
Porządny ośrodek wyciszenia mieści się również w Łupkowie. Ciężko się dostac, ale jak się ktoż postara ;)