Odp: FotimB --- co to takiego jesT ?
a propos;
fotki jeszcze nie skopiowane ,
a już sprzedane , bajka , proszę o jeszcze...
sobie myślę , że jeżeli żyranci zezwolą zawiesić jedną , moją fotkę ;
to ja jej NIE CHCĘ SPRZEDAĆ ;
gdyż jej wartość jest niewymierna na dudki, a co się z tym wiąże , nikomu nie zmieści się w skarbonce...
przyjemność zawieszenia w tak zacnym towarzystwie , przy tak zacnym- suto zasłanym stole ( !? - czyt: pierogi i np: opiewany przez żeglarzy "PUSSER'S RUM "... ) ,
odległość jaką ta fotografia pokona przez listopadowe zamiecie i zawieje ,
różnice poziomic, częsty brak pokarmu i trunków w poniewierce i, ostatni łyk oddany przez towarzysza drogi ,
aż w końcu
te "paluszki "( Maciejka liczę na Ciebie ) przytrzymujące gwózdki pod ramki i poobijane młotkiem...
:mrgreen:
to przecież... BEZCENNE
oddam darmo
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
a propos;
fotki jeszcze nie skopiowane ,
a już sprzedane , bajka , proszę o jeszcze...
sobie myślę , że jeżeli żyranci zezwolą zawiesić jedną , moją fotkę ;
to ja jej NIE CHCĘ SPRZEDAĆ ;
Nikt przeciez nie zmusza.
Jeśli uważasz, że to jest zły pomysł masz do tego prawo.
Ja brałam udział w takich aukcjach i kupiłam śliczne pająki od kogoś, i sprzedałam komuś swoje zdjęcie.
Pieniądze w całości poszły na szczytne cele i wszyscy zadowoleni.
Dlatego wg mnie to jest fajna akcja, ale jest przede wszystkim dobrowolna;-)
To ja dam sobie obić i nawet posolić, byle na koniec zaopiekować się tymi powieszonymi biedulkami...;)
@ oddam darmo
krysiu, czyżby tekst w całosci nie docierał w Twoje ciepłe strony ,
taka ta polska dzika...
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
@ oddam darmo
No a co Ty myślałeś, że ktokolwiek oddając jakiekolwiek zdjecie na aukcję tzw. charytatywną bierze za to jakiekolwiek pieniądze?Nawet tylko za zwrot tzw kosztów???
Jeśli tak myślałeś, to naprawde Polska jest dzika...;-(
poczekajmy, jeszcze nawet nie ma fotografii, jeszcze nie zawisły na ścianie, jeszcze się wernisaż nie odbył,
jako że FIMB ma sansę być imprezą cykilczną, myślę za pora na dyskuje o aukcji bedzie w sam raz za 9 miesięcy
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
@
no,cóż ...
i tak Cię lubię
i vice versa;-)
zwłaszcza za te pierogowe placki ;-)))
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Dlugi
Z czego tu się cieszyć.
Beznadziejny termin. To czas na siedzenie przy kominku, a nie szwędanie się po Bieszczadach,
o czym jest przekonany Ostatni Mohikanin pisząc
Dlugo by pisać - krótko tylko tyle że to będzie pierwsze spotkanie w którym zdecydowałem się uczestniczyć, generalnie nie lubię zbiegowisk, wędruję sam (ostatnio doszedł mi towarzysz - cztery ślady zostawia :-) ). Będę miał okazję poznać w realu ludzi znanych z forum a przechadzka na Piotrusia fajna będzie (szwędanie będzie w BN a nie Bieszczadach) - zobaczymy ile wody w Białym Potoku, mostku tam nie ma :-). Później program też ciekawy (m.in. po cmentarzach oprowadzi Szymon).
Ej zaraz zaraz...skąd masz program???