1 załącznik(ów)
Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Na akcję mAAtyldy będę miał grafikę, której zdjęcie jest poniżej. Postanowiłem ją zamieścić, żebyście mięli czas się jej przyjrzeć i zastanowić się nad kupnem, cel jest szczytny. Zdjęcie niestety nie oddaje piękna pracy. Będzie ona oprawiona, z certyfikatem,wymiary bez obramowania 19,7 *26,2, autor Krzysztof Wrutniak (www.wrutniak.pl). Zgodę autora uzyskałem. Krzysiu prawdopodobnie będzie robił zdjęcia na chrzcie mojego maleństwa, zajrzyjcie na stronę chociażby dla samej przyjemności oglądanie jego zdjęć, a zobaczycie tam też przyszłego ojca chrzestnego mojego syna
.Załącznik 23023http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
a zobaczycie tam też przyszłego ojca chrzestnego mojego syna
Fotograf ślubny...
Hmmm...chrzciny chrzcinami, a co ze ślubem?;-)))tak przy okazji skoro już taki link;-)))))
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Fotograf ślubny...
Hmmm...chrzciny chrzcinami, a co ze ślubem?;-)))tak przy okazji skoro już taki link;-)))))
Pewnie też będzie, ale kiedy? Nie wiem.
nie wiem, nie wiem...
szkoda
A grafika cudna!
Dzięki uprzejmości naszej kochanej WUKI na licytację marcinową otrzymaliśmy nie publikowany wiersz, który, specjalnie oprawiony i opracowany graficznie, oczywiście a autografem autorki, będzie można nabyć na KIMBie za ciężkie pieniądze! Dodam, że wiersz wyjątkowej urody, o co u WUKI nietrudno.
Tylko maleńkie sprostowanie. Wiersz publikowany i znany od dość dawna, został napisany do forumowego (planowanego ale bez rezultatu) folderu-informatora , czy coś w ten deseń. Mam nadzieję, że to Nabywcy nie zniechęci. Pozdrawiam.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Dziękuję Pierogowemu za pierwszy podarunek i podsunięcie pomysłu!
Razem możemy więcej :)
hallo,
słowo się rzekło ...
więc ,to ta fotografia co na podglądzie...:
-odbitka 30-40 cm ;
-wykonana pod powiększalnikiem- na papierze barwnikowym-w celu poprawienia aksamitu czerni i głębi w bielach, dodatkowo wykąpana w kąpieli z żelazicyjankiem potasu i stąd lekko brązowy odcień;
-białe passe-partu 50-70 cm , 3mm tektura powlekana ;
-i sprawa najważniejsza (!) -to wszystko oprawione w prawdziwą ramkę z prawdziwego drewna, oraz pokryte prawdziwym szkłem , a to wszystko za przyczyną następnego człowieka dobrej woli -FORUMOWICZA ROKU 2011-Don Enrico-za sprawą firmy MARfot (mam nadzieję,że admin wybaczy tę chwilę słabości...:-D ) , która oprawia nie tylko fotografie - najlepiej w tej części globu...;
-aha- możliwa dedykacja dla szczęśliwego posiadacza;
Razem możemy więcej
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Na akcję mAAtyldy będę miał grafikę, której zdjęcie jest poniżej. Postanowiłem ją zamieścić, żebyście mięli czas się jej przyjrzeć i zastanowić się nad kupnem, cel jest szczytny. Zdjęcie niestety nie oddaje piękna pracy. Będzie ona oprawiona, z certyfikatem,wymiary bez obramowania 19,7 *26,2, autor Krzysztof Wrutniak
(www.wrutniak.pl). Zgodę autora uzyskałem. Krzysiu prawdopodobnie będzie robił zdjęcia na chrzcie mojego maleństwa, zajrzyjcie na stronę chociażby dla samej przyjemności oglądanie jego zdjęć, a zobaczycie tam też przyszłego ojca chrzestnego mojego syna
.
Załącznik 23023http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png
czy mozna jakos wirtualnie wziac udzial w jak rozumiem licytacji tej grafiki? :)
a.
Cytat:
Zamieszczone przez
acek1
czy mozna jakos wirtualnie wziac udzial w jak rozumiem licytacji tej grafiki? :)
a.
Przemyślimy sprawę, nie głupi to chyba pomysł, bo tak szansę na kupno wzrosną- nie wszyscy wybierają się na KIMB.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Przemyślimy sprawę, nie głupi to chyba pomysł
Przy większej liczbie zainteresowanych licytacjami można zrobić prostą licytację przy użyciu forum i 'moderatora licytacji' obecnego na miejscu. Ale jeśli na forum ma licytować tylko jedna osoba, to nie wiem czy to dobry pomysł.