Odp: Forumowych koszulek edycja trzecia?
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
To mi się bardzo podoba (znaczy się pierwsze). Może coś z napisem wykombinować (adres dać symetrycznie u góry ?) ale sama postać to piękny symbol łazęgowania - przynajmniej jak dla mnie ;-)
No i lustro by się przydało bo przecież na sercu miałby być?
Dlugi :
Cytat:
sama postać to piękny symbol łazęgowania - przynajmniej jak dla mnie ;-)
Właśnie zadziało skojarzenie - dla Ciebie łazęgowanie, ale inni mogą mieć inne, takie jest prawo różnorodności na forum.
jestem za gościem z plecakiem. a jakby obok był jakiś fajny lepiej, to może nawet byłoby lepej.
A ja głosuję cały czas za pierwotną wersją koszulki;-)
Przepiękna jest.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Dlugi :
Właśnie zadziało skojarzenie - dla Ciebie łazęgowanie, ale inni mogą mieć inne, takie jest prawo różnorodności na forum.
skoro mamy na samochodach swego rodzaju znacznik, "logo" w postaci wędrowca to zgodnie z kodem genetycznym i koszulki powinny iść w tę stronę, jestem za propozycją don Enrico ;-)
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
nkrz
Moje wariacje na temat B:
Drugi obrazek - fajny! (propozycja1)
Jeszcze mi się nasuwa taka wariacja, że słowo "Bieszczadzkie" jest na wysokości "forum" - na całą szerokość obrazka, a "forum dyskusyjne" po prawej stronie wędrowca, na wolnym polu.
Mała wariacja pomysłu nkrz, więc nie rysuję szanując prawa autorskie ;)
Ponieważ koszulek nigdy za wiele i tak sprawię sobie komplet wg "pierwotnego wzoru" i komplet z "nowym logo".
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
A że niektórzy zaproponowali jeszcze lepieja na koszulkę( mnie ten pomysł bardzo się podoba), to może lepiej przedyskutujmy lepieja. Lepiej z lepiejem, czy lepiej bez?
A co to jest lepiej?
jakaś naklejka?
pytam, bo nie wiem
To kiedy można zamawiać ???