Odp: XIV KIMB 2015 - rozkład jazdy i lista obecności
OK. Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany, to są jeszcze 3 łóżka wolne, w pomieszczeniu 4 osobowym. No i dużo miejsc na sali z materacami. Jakoś po połowie lutego skontaktuje się znów z gospodarzem i przedstawię jaki jest stan na chwilę obecną :) A za godzinkę... Bieszczadki -śniegu sypnęło, więc rakiety pod pachę i w drogę :)
Zapłacone, ale gdybym się nie zjawił, to Jimi rozporządź nimi tak, żeby zostały w Bieszczadach albo przeznacz na inny zbożny cel.
Pozdrawiam!
Wojtek z...
Miło znów poczytać na forum....XIV już KIMB,trochę się wzruszyłam zaglądając tu,bo same nowe nicki widzę,no prawie;)) Pozdrawiam ciepło Marcowy,Długi,Piskal i SB:)))
Mam nadzieję, że się spotkamy. Mnie co prawda w maju kroi się wyjazd na spotkanie z Szefową, ale chyba dostanę urlop na oba wydarzenia ;)
Pozdrawiam
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Miło znów poczytać na forum....XIV już KIMB,trochę się wzruszyłam zaglądając tu,bo same nowe nicki widzę,no prawie;)) Pozdrawiam ciepło Marcowy,Długi,Piskal i SB:)))
Już się nie możemy doczekać. Ciebie też.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Witaj Kolczasty Krzaku! :mrgreen:
Mnie nie poznałaś? Czy jestem psem z innej budy? :evil:
Kilka słów podsumowań na temat tegorocznego KIMBu :)
Jestem pozytywnie zaskoczona tak dużym zainteresowaniem -miło będzie Was wszystkich spotkać. Zgłoszenia pisemne i/lub wpłacane zaliczki pozwalają mi mniej więcej oszacować liczbę uczestników Kongresu ;p A w związku z tym jakoś to zorganizować.
Na chwilę obecną udział swój zadeklarowało pisemnie na forum (oczywiście wstępnie ale liczę każdy głos) 43 osoby (w tym są też osoby towarzyszące). Jeśli chodzi o nocleg to jest jeszcze wolne jedno pomieszczenie 4 osobowe -jeżeli ktoś nie ma pełnej ekipy na pokój to przyjmuję pojedyncze zgłoszenia i może uzbiera się czwórka osób. W odpowiednim czasie dam znać gospodarzowi co z tym pokojem ale kto pierwszy ten lepszy. Jest jeszcze 9-10 miejsc do spania na materacach w wspólnej sali. Miejsc pod namiot duża ilość ;P Jestem w kontakcie z gospodarzem. Pytania można kierować do mnie tutaj lub przez prywatną wiadomość. Hej :)
Hmmmmm duchem z przeszłości haha:)Pozdrowionka:)
Oj, przyjechałoby się bardzo chętnie. Już wiosnę czuć w powietrzu. Po dłuższej nieobecności na forum, jestem.
Czy w temacie KIMB coś się dzieje w tym roku ?
Mam prośbę, czy jest możliwe zrobienie przy okazji czegoś pożytecznego?
I pomoc tej dziewczynce, poprzez zorganizowanie licytacji, zbiórki, nagłośnienie i rozpowszechnianie ?
https://www.siepomaga.pl/nomorepain