W następny, 16 października.
Wersja do druku
W następny, 16 października.
Startujemy w piątek popołudniu z Lublina..... :) no jedno miejsce na bank się znajdzie jakby ktos porzebował....
kobita
a znalazło by się może miejsce dla dwóch osób na trasie Sanok- okolice Smolnika lub Procisnego (będziemy w piatek ok 17 45 w Sanoku i prawdopodobnie nie zdążymy na ostatni autobus :sad: )
może to głupie pytanie o tej porze roku ale może ktoś się wybiera we wtorek tzn 10 paźdź w biesy trasą z wawy przez sandomierz i zabrałby jedną duszę po drodze? :)
Hej! To i ja się dołączam.Może ktoś będzie jechał w nocy z czwartku na piątek W Bieszczady przez okolice Puław.Potrzebne jedno miejsce.
Jadę jutro z Tarnobrzega około 9 rano. 1 osoba się zmieści.
Wiem, że dość późno na to ogłoszenia ale co tam... Jutro jadę na CZART Granie, około 7 rano będę w Warszawie, jeśli ktoś chciałby się zabrać to mam 2 miejsca. Łapcie mnie dziś na GG a jutro na telefonie.
oj późno...
Dobry wieczor wszystkim!
To moj pierwszy post tutaj, wiec wszystkim mowie jeszcze raz DOBRY WIECZOR:)
Mam pytanie: czy ktos jedzie 19 pazdziernika w Biesy? Ja jade i milo byb bylo gdyby kogos sie poznalo.
pozdrawiam
Andrzej
Uszanowanie. Pierwszy post, i jaki ładny... Ja bym się pisał. :) W jakich godzinach planujesz wyjazd? Miejsce docelowe dobrze jak bym wiedział, choć tam człowiekowi wszędzie dobrze...
Witaj Barnabo,
oj, to byl duuuzy skrot myslowy, w poprzednim poscie pyatlem czy ktos sie wybiera w tym samym czasie co ja i mialby wlasnie wolne miejsce w samochodzie:) Przepraszam za uogolnienie, faktycznie moj post mogl wprowadzic czytelnika w blad.
Jesli nikt ze zmotoryzowanych nie wyjezdza w piatek w Bieszczady to jade PKSem o 20:30 z Dworca Zach w Warszawie, w Sanoku jestem o 5:30.
pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam za poznonocne skroty myslowe:)
święta się zbliżają... myka kto autem? chcialbym znicz zapalić.... nie koniecznie u Stroińskich :)
ponawiam pytanie. Piątek 9 listopada.... ktoś jedzie?
czy w piątek rano ktoś sunie z Rzeszowa w stronę Bieszczadów? Bo jeśli tak, to chętnie skorzystam z wolnego miejsca w aucie
..a z nimi ponoć strajk kolejarzy 8)
konieczność alternatywnych środków transportu rośnie!
zapytanie stąd takie: że może ktoś 26 lub 27 grudnia z Zachodu na wschód rusza? chętnie się przyłączymy (dwie osóbki niewielkie, acz gadatliwe :-D)
...a może ktoś wraca 1 I 2008 w stronę Lublina? Potrzebny transport dla 2 osób,kierunek: jakiekolwiek większe miasto na lubelszczyźnie :). Z góry dzięki
czy ktoś 31 będzie jechał w Bieszczady z Rzeszowa, czy tylko ja?
a może ktoś z Poznania, Wrocławia lub Warszawy 26 lub 27 grudnia
jedzie w wiadomym kierunku i ma miejsce dla jednej osoby?
Moi drodzy, taki mały wywiad środowiskowy...
Nie jechałby kto w B. tak kole pierwszego, lutego weekendu? :razz:
Pozdrawia z nadzieją na respons, serdecznie i ciepło - mimo śniegu -
hrabyna
(wciąż bez samochodu i funduszy :mrgreen:)
Ok, zawsze odpowiedź miła. Ja zjadę z gór swoich w niższe (choć też zdecydowanie wyżej morza je moje domostvo) partie jakoś niedzielą, poniedziałkiem, i wtedy net będzie mi bliższy, &c.
Miłych dni -
-ść
ja tak się zastanawiam czy ktoś się wybiera w Bieszczady w terminie 7-11 lutego? Znaczy się kolejny wyjazd po Katarzynowosc
ja najwcześniej marzec.. z Poznania. ale jako ewentualny pasażer :P
Hej:)
Tym razem nietypowo - w piątek między 16 a 18 ruszam do Jeleniej Góry z Wawki. 2 miejsca wolne. Powrót w niedziele wieczorem. Trasa: Wawka (Okęcie)-Bełchatów-Wrocek-Jejenia Góra-Jagniątków:)
Pozdrawiam,
Derty
Czy jest ktoś, kto smiga przez Poznań na Podkarpacie w piątek albo kiedyś?
Barni akurat Gośka we wtorek pojechała i będzie do 5 marca jak zobaczysz granotowe subaru to machaj,zresztą wiesz gdzie można ją spotkać
to sie pewnie spykniemy:) Miło Cię znów widzieć na forum... choć pewnie jesteś tu cały czas tylko czuwasz...
RATUNKU
Jutro, to jest 7 marca ok 23:20 mam wylądować w Sanoku... czy ktoś późną porą ma zamiar śmigać w góry ?
już się ugadałem:) nieaktualne
Zupełny spontan ale może się uda.Nie znalazłoby się jakieś miejsce w środę 12 marca?
Oczywiście w Biesy ale bez konkretów.Może choć gdzieś po drodze udałoby się dosiąść?
we wtorek z Rzeszowa.... ktoś może pomyka w góry?
no jak tam? Ktoś pomyka z Poznania, lub Wrocławia?
My ;-) Pomykamy z dalekiego grodu nadwarciańskiego w BIESZCZADY;-)Nie mamy tylko do końca opracowanej koncepcji JAK??-Bo chcemy jak najwięcej pochodzić i jak najmniej spędzić czasu w pojazdach. A PKP i PKS nie rozpieszczają nas w tej materii...Jak by ktoś jechał w Bieszczady i byłby dwa miejsca dla studentów I roku UAM to byłoby BOSKO:mrgreen:
toś powiedział! znaczy sie kolejny szukający....
wiem ze piszę bardzo późno
ale zadam rozpaczliwe pytanie:
czy dziś wieczorem lub w nocy ktoś wyrusza w Bieszczady własnym transportem z Poznania i ma miejsce dla 1 osoby z maleńkim( naprawdę) plecakiem?
jeśli tak baaaaaardzo proszę o kontakt - gg 2797923