Wyjeżdżam niebawem. Się wpisałem. Łapcie mnie na tel. albo na priva.
Wersja do druku
Wyjeżdżam niebawem. Się wpisałem. Łapcie mnie na tel. albo na priva.
Westchnij ode mnie TAM i TAM ! I popstrykaj ! I pozdrów kogo trzeba. Też pozdrawiam.
Westchnę, zapalę, poklepię i pozdrowię.
pozdrawiam
Sila oddzialywania koszulki forumowej mizerna.W Smolniku bylem kontaktu z Dorata z Krakowa nie nawiazalem.Trzeba pomyslec o powaznijszym znaku rozpoznawczym.:smile:
Eeeeeee! To dlatego, że Dorota z Krakowa takiej koszulki nie założyła. Przecież byś jej nie przegapił !!!!
No to nadeszła ta radosna chwila, w niedzielę pędzę do UG.
Piskal w Sękowcu- 25 września do 5 lub 9 października.
Będę w Sękowcu od 22.09 do 06.10.
Capricornus Team:) od 24 września w ... Sękowcu. Uwaga! Lubimy (nawet bardzo) grać se w kulki:))))
Będę od piątku 24.09.2010r. do niedzieli 26.09.2010r.
Fajny pomysł. Właśnie wczoraj wróciłem ale w październiku wybieram się znowu w Bieszczady i pewnikiem się wpiszę. Pozdrawiam-mamut.
Jeśli niebo nie zwali mi się na głowę to będę w Bieszczadach 27.10-31.10. Wniosek o urlop czeka na podpis. Poobijam się w okolicach Ustrzyk Grn, Wołosatego, Wetliny i Cisnej. Pogoda będzie pewnie taka jak w moim avatarze ale ja to lubię. Dzień dobry.
Robimy wypad listopadowy w terminie 26-28.11. Jak ktoś chętny żeby się dołączyć to zapraszam. Dużo chodzenia okolice Wetliny.
Od godziny 1.30 w nocy dnia 11.11.2010... mavo i Recon1 w Bieszczdach.
wyjeżdżam w Bieszczady 26.12 póżnym wieczorem lub 27.12 wcześnie rano z Warszawy.-mogę zabrać jedną -dwie osoby(komfort wtedy będzie marny).kontakt na priv
Od 11 lutego do... Sam nie wiem ile :). Minimum 22 luty. Cisna, Wetlina lub Jaworzec (noclegi w lesie, pod Honem jeszcze zamknięte), Wetlińska, Rawki, Koliba, Otryt i co jeszcze wypadnie. Chodzę wolno :).
Hej właśnie wybieram się do Sanoka. To prawie Bieszczady, więc na wszelki wypadek zgłaszam :-D
Pozdrowionka
..to ja zapraszam na kawę... jakbyco.. rezyduję w Hołhotelu Gór-sky-m w MokrymSznurze... czyli po ichniejszemu Wet-lina... prawdopodobnie do jesieni...
:razz: Dzięki za zaproszenie! hmmm kusząca ta kawka, jak dam radę się urwać to z chęcią wpadnę. Jeśli się nie uda tym razem to następnym na pewno. Trzymaj zapasik kawy na wszelki wypadek :-P
Jadę w piątek 22.04, do Ustrzyk Górnych zostaje do poniedziałku 25.04, czyli na same ŚWIĘTA. Będzie ktoś w pobliżu?
Ja przyjeżdżam w poniedziałek i zostaję do soboty. Więc niestety się miniemy. Będę w okolicach Baligrodu i Rajskiego.
Od lutego zaklepaną mam miejscówkę w Muczne. Pobyt od 20-22.05.2011. Planuję spenetrować Dolinę Sanu oraz Bukowe Berdo i Gniazdo Tarnicy. Może uda mi się odwiedzić również "Bazę ludzi z mgły" w Wetlinie gdzie będzie sie odbywał KIMB. Plany ambitne, a jak będzie zobaczymy!
W przyszłym tygodniu jadę z zespołem Calcjumfolii na koncerty w tym miłym nam terenie:
14.07.2011 Nobo Cafe - Sanok godz. 20:00 - www.nobocafe.pl
15.07.2011 Karczma Brzeziniak - Przysłup godz. 20:00 - www.karczmabrzeziniak.pl
16.07.2011 Ranczo - Wetlina godz. 20:00 - www.ranczo-jb.pl
Jeżeli pogoda i czas dopisze planuję także jakieś wyjścia w góry.
Od 4 lipca wraz z ekipą wędruję po NASZYM RAJU... jesteśmy do 14 lipca...Dziś spotkałem na trasie OLATRO...Pozdrawiam z Chmiela...
Jutro z towarzystwem wyruszam na Pikuja. Wypad jest niestety bardzo krótki :( Powrót w niedzielę.
Może kogoś spotkam z forumowiczów?
Wyruszam dziś z mazur przez Tarnobrzeg.Będę w Bieszczadach jakiś tydzień.Mogę zabrać jedną osobę
W Bieszczady dotrę w poniedziałek 03.10 wieczorem i będę w nich do soboty rana. Miejsce docelowe to Ustrzyki Górne. Pozdrawiam bieszczadników!
Będę w Biesach przez tydzień od 01.10. Do zobaczenia na rajzie , lub na piwie ! Pozdrawiam.
sobota - niedziela; 8-9 październik, wyjazd z samego rana, nocleg prawdopodobnie w UG. Na dana chwilę jest wolne miejsce w samochodzie ale do rana wszystko może się zmienić.
jadę... za chwilę ;) tzn 17:30 mam pks :)
będę w okolicach Cisnej, później w okolicach Wetliny i później w okolicach Komańczy :)
jak ja się cieszę !! <LOL>
W sobotę(08.10) na Magurze Stuposiańskiej i okolicach ;D
W niedziele 23.10 na Połoninie Wetlińskiej :D. Już nie mogę sie doczekać!
czy będzie ktoś w okolicach Otrytu,Bukowego Berda,Wetliny w długi weekend listopadowy
Też się wpisałem.....Już się cieszymy
Pozdrawiam
wyjeżdżam w drugi dzień świąt start z Pruszkowa ok 21 będę miał wolne 2 miejsca lub jedno jeśli bagaży dużo:-) punkt docelowy Wetlina
A może ktoś się wybiera w Bieszczady w okolicach 4 lutego?
Jeżeli już to 5-tego, ale nie wiem, nie planuje tak daleko do przodu:smile:
To raptem za 3 tygodnie;-))
choć dla mnie cała wieczność tym razem;-)))