-
Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
buuuu!!!!
no pieknie tu sie orgie kulinarne faktycznie dziać będą. stane na głowie a postaram się dolączyć. tak dawno was nie widzialam! stęskniłam sie za wami!
no i ja muszę się dowiedzieć czy dam radę was zwieść i namówić na obcowanie z kulturą morską...;PP
buziole!
-
W takim razie ja też coś upitraszę, a żeby nie obciążać Piskala przyjdę z własnym talerzem i sztućcami.
-
Czossi Ty zamiast tych sztućców to gitarę przynieś nor i fleta nie zapomnij co byś mi go w końcu pokazał:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Czossi Ty zamiast tych sztućców to gitarę przynieś nor i fleta nie zapomnij co byś mi go w końcu pokazał:)
Czy mnie sie wydaje, czy dwuznacznością tu zaleciało? :))))
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Czy mnie sie wydaje, czy dwuznacznością tu zaleciało? :))))
No może troszkę:) ale ja już tyle o tym flecie słyszałam a go jeszcze nie widziałam i ciekawość mnie zżera!!!!!:twisted:
-
Tylko że Czossi z pomocą innych osób pozbył się fleta.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Tylko że Czossi z pomocą innych osób pozbył się fleta.
Jeżeli biorąc pod uwagę pytanie koleżanki dziabki czy ten flet jest z podtekstem...To biedny ten nasz czossi:) :mrgreen: A na poważnie "podłość ludzka nie zna granic" teraz już wszystko się ludziom do rąk szybko przykleja!!!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
A że tak zapytam - znasz się na fletach czy może tylko chciałaś obejrzeć? :>
Jeszcze dla zainteresowanych: mam nagraną transmisję mszy św. z Michniowca. Gdyby ktoś chciał sobie przegrać, to niech napisze.
-
To ja tez tak polece... fajnego ma tego FLETA! ;PP
-
się znaczy, fajny BYŁ... niestety.....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
czossi
A że tak zapytam - znasz się na fletach czy może tylko chciałaś obejrzeć? :>
Chciała bym obejrzeć,dotknąć i dmuchnąć ;):):) Wojtkowi dałeś dmuchnąć,ja też chce:lol:
-
Przywołuję państwa do porządku! Na razie tylko ostrzeżenie. Jako ojciec chrzestny mam do tego prawo. Kto ma sztućce, ten ma władzę!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Przywołuję państwa do porządku! Na razie tylko ostrzeżenie. Jako ojciec chrzestny mam do tego prawo. Kto ma sztućce, ten ma władzę!
Tak jest Ojcze:) hmmm czy to ma znaczyć,że jak wezmę ze sobą swoje sztućce(ciężkie słowo do napisania,wiec postarajmy się używać go jak najmniej):wink: czy to znaczy że będę mieć władze???:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Chciała bym obejrzeć,dotknąć i dmuchnąć ;):):) Wojtkowi dałeś dmuchnąć,ja też chce:lol:
O nie, nikomu już dmuchać nie daję. Flet, mimo że wydaje się solidny, łatwo uszkodzić w niewprawnych rękach, szczególnie te miękkie części pod spodem, a potem włócz się człowieku po fletowych lekarzach :D
Wojtek musi być magikiem, bo ja nic z tego jego dmuchania nie pamiętam :P
-
Proponuje Czossi, byś przez najbliższe kilka spotkań występował przy akompaniamencie gitary, aż niektórym koleżankom opadnie trochę niezdrowa ekscytacja fletem. Tym bardziej że - Cytat "Flet, mimo że wydaje się solidny, łatwo uszkodzić w niewprawnych rękach, szczególnie te miękkie części pod spodem, a potem włócz się człowieku po fletowych lekarzach"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
Proponuje Czossi, byś przez najbliższe kilka spotkań występował przy akompaniamencie gitary, aż niektórym koleżankom opadnie trochę niezdrowa ekscytacja fletem.
Wojtuś oj oj oj,czy to coś złego że chciałam fleta zobaczyć??:) :razz: Ty go widziałeś:P I jestem ciekawa czy ekscytacja Ci już opadła???:):)
-
Jutro wyżerkowe spotkanie toruńsko-bieszczadzkie. Co będzie? Jak zwykle moc, i... coś jeszcze. Ale to bardziej strzeżona tajemnica, niż gdzie jest olimpijski znicz. Tak bardzo, że sam nie wiem co.
Ale warto być!
Zezowate Szczęście. godz. 18, Toruń, Ducha 5.
ZAPRASZAMY!
-
2 załącznik(ów)
I jeszcze z ostatniej chwili.
Tajemnicze obłapianie fleta przez Wojtka Myśliwca w Katarynce.
Ja bym tę panią wolał obłapiać, ale, jak widać, różne są gusta.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
I jeszcze z ostatniej chwili.
Tajemnicze obłapianie fleta przez Wojtka Myśliwca w Katarynce.
Ja bym tę panią wolał obłapiać, ale, jak widać, różne są gusta.
Już Ci przesyłam komórkę do niej.
Julio wybacz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
Już Ci przesyłam komórkę do niej.
Julio wybacz.
Taką z klapką??? Piszę się numer komórki :wink::-)
-
no to się dziś zobaczymy nareszcie jestem w Toruniu jak jest spotkanie tylko Ja nie wiem co mam do jedzonka zabrać bo jestem nie przygotowany :-)
-
Jedzonka będzie wystarczy. Pomyśl o strawie duchowej, czyli o gitarze. No i gra gitara!
-
10 załącznik(ów)
Śledzikowe spotkanie przeszło do historii, a zdjęcia mówią same ze siebie. Calcjumfolii zagrali mały koncert, pyszne jedzonko znikało ze stołów a soki w gardłach biesiadników. Dołączył do nas redaktor z "Nowości" i mamy nadzieję, ze nas obsmaruje.
-
A ja w końcu mogłam zobaczyć czossiowego fleta:) Chociaż został on przelicytowany wiertłem kolegi dziadzi,wiec teraz będę się zastanawiać jak wygląda jego wiertło!!!!:):)
-
Piskal, gdzie podpisy i identyfikacja członków zebrania?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Piskal, gdzie podpisy i identyfikacja członków zebrania?
Pod zdjęciami. Niewymienieni, to WUKA zdj.5, Wojtek Myśliwiec zdj.9 i Piskal zdj.3
-
Myślę że jak wuka wyśle nam swoje zdjęcia tzn ze swojego aparatu to się jeszcze dołoży!!! Ahhhh a uśmiech jeszcze mam na twarzy do dziś:)
-
"Raczej zadowolona"?! A jak wyglądałabym zdecydowanie zadowolona? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ARmia
"Raczej zadowolona"?! A jak wyglądałabym zdecydowanie zadowolona? :)
zdecydowanie zadowolona to wyglądasz na innym zdjęciu,ale Piskal go nie wstawił:) myślę że wiesz o którym mówię zdjęciu??:)
-
AAAAAAAAAA.... To już teraz rozumiem :P Kurczę, chciałabym je zobaczyć.
-
... co tam.. pierniki! ... gadu gadu sobie? :P
-
Pierniki lubią gadu gadu:):)
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
zdecydowanie zadowolona to wyglądasz na innym zdjęciu,ale Piskal go nie wstawił:) myślę że wiesz o którym mówię zdjęciu??:)
O to zdjęcie wam chodzi?
-
Nie o to ale też może być...z magicznym napojem:) Nadal mnie zastanawia co to było??:) Bo ARmia cosik bardzo zadowolona po tym była,chociaż powiem że ja tego nie piłam a objawy miałam podobne:):):)
-
To cudeńko rzeczywiście bardzo smaczne. Zadowolona byłam wtedy zdecydowanie
-
Szanowni Drodzy Moi.. przepraszam za opóźnienia spowodowane wyjazdami w tym tygodniu z pracy...
informacja; rezerwacja przez bar przyjęta, zorganizują nam miejsce na 8-10 osób. jezeli coś sie zmieni maja do mnie dzwonić... kncert 27-02 zaczyna sie o 20, takze 19.30m już można się powoli schodzić...
no i kurcze... liczę na obecność ;]
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ARmia
To cudeńko rzeczywiście bardzo smaczne. Zadowolona byłam wtedy zdecydowanie
No a ja jak zwykle poszkodowana:) Ale kiedyś sobie to odbije:):) I mam nadzieje że będzie mi dane posmakować to kiedyś:twisted:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
Szanowni Drodzy Moi.. przepraszam za opóźnienia spowodowane wyjazdami w tym tygodniu z pracy...
informacja; rezerwacja przez bar przyjęta, zorganizują nam miejsce na 8-10 osób. jezeli coś sie zmieni maja do mnie dzwonić... kncert 27-02 zaczyna sie o 20, takze 19.30m już można się powoli schodzić...
no i kurcze... liczę na obecność ;]
No ja oczywiście będę z moja druga połówką:)
-
My tyż się wybieramy :razz: Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy.
-