Gratulacje i owacje!
Wersja do druku
Gratulacje i owacje!
Gratuluję!!!
Gratulacje dla Korespondenta i Eksperta Roku.
Marcinie - serdeczne gratulacje i gorące podziękowania za Twój wkład w życie forum!!!
Chylę czoło - Błądzoń Bieszczadzki Bazyl
Wszystkim głosującym na mnie wieeeeeelkie dzięki, a tym którym się ręka omsknęła przy pisaniu i sir Bazyl napisali przez marcins, wybaczam...:lol:;)
To był pojedynek! Gratulacje :mrgreen:
Szczere gratulacje Marcinie!
Wart jestes każdego tytułu, zresztą rzecz nie w tytułach, dobrze że jesteś. + P.....
Dziękuję za gratulacje oraz sam gratuluję wygranym oraz nie wybranym.
Gratulacje Marcinie:)
Gratulejszyn
Gratulacje!!! :)
Szczere gratulacje dla Wszystkich dotychczasowych Powsimordków, ;) zwłaszcza ,że mam do tej chwili 100% trafień:-D
jakby to powiedzieć, żeby się nie powtarzać...?:wink:
G
R
A
T
U
L
A
C
J
E
!!!
:-D
Hej, forum po raz kolejny się podniosło z upadku, więc możemy zacząć Wielki Finał, czyli przypieczętować miesięczne głosowanie i tygodniową prezentację Szanownych Finalistów. Kto był na tyle wszechstronnym indywiduum, że zasłużył według Was na ten zaszczytny tytuł? Już za chwilę dowiemy się, kim jest
FORUMOWICZ ROKU 2011.
Kategoria była również obsadzona bardzo mocno – do drugiej tury awansowało 6 utytułowanych pereł w koronie i jeśli poprzednią grupę można było nazwać „grupą śmierci”, to tej wypada chyba nadać miano "grupy śmierci w kilku wcieleniach" 8) Ostateczny zwycięzca przewodził w zasadzie od samego początku, ale dość nieznacznie, dopiero w ostatnich dniach wyborów jego kariera nabrała kolorów – ostatecznie zebrał prawie tyle głosów, co pozostała piątka razem. Co tu dużo gadać – miłościwie nam panujący Forumowicz Roku 2010 doczekał się reelekcji, Powsimordą w tej kategorii ponownie zostaje
DON ENRICO!
Sto lat, Henku!
PS. W weekend podsumowanie i ogłoszenie kandydatów do Mordolotka! Chyba że się sami ujawnią :-D
no gratulacje!!!!!
(znowu jestem pierwsza?)
Gratulacje i dla Marcina i dla Heńka.
Wg mnie zasłużone tytuły i też na nich głosowałam.
Braaawo !
Basia
Gratuluję!!!
To ja chyba inaczej zagłosowałam;-))
Gratuluję Donie Enricu reerekcji ;)
Gratuluję Marcinku reelekcji.
Przez kilka dzisiejszych godzin forum mi się nie ładowało. Pewnie jakiś wirus grasował i zrobił ten żart z powsimordą :neutral:
Zaloguję się wieczorem, może już będzie usunięty.
Gratulacje !!!
Heniu, gratulacje!
Zasiadaj nam dzielnie, na tym forumowym, za przeproszeniem, stolcu na wieczną jego chwałę!
Gratulacje!!!!!
Gratulacje!!! Vivat!!! Niech żyje nam!!!
Heniu, za relacje, za zagadki, za dyskusje, za integracje, za wyjazdy bliższe i dalsze, za organizację comiesięcznych spotkań klubu rzeszowskiego, za RIMB-y i inne IMB-y, za cały Twój wkład w sprawy forumowe i około forumowe - wieeeeeelkie dzięki!
I na to nie możesz się nie zgodzić! ;)
Gratulacje dla Wszystkich :
Piskal
Pierogowy
buba
Marcins
don Enrico
Tym bardziej szczere gratulacje, bo to w 100% moi kandydaci w głosowaniu z II tury:-D
ps. zał. z wysłanej wiadomości do Marcowego
Odp: Powsimordy głosowanie.... II tura
Głosowanie II tura
- Forumowicz Roku – don Erico
- Ekspert Roku – marcins
- Kronikarz Roku – buba
- Fotografik Roku – Pierogowy
- Poeta Roku – Piskal
A w pierwszej turze miałem tylko jedno nietrafienie
Wiwat dla wszystkich Powsimord !!!
Serdeczne gratulacje dla wszystkich Zwycięzców!:)
Wiwat Heniu
Brawo Heniu !!!
gratuluję,
Heniu , chciałbym doczekać, nie tylko 1000-go swojego postu w Twoim towarzystwie , hurrrrra;
Marcins, proszę o więcej sugestywnych relacji z lasu i okolic lasu, prawie jak bym tam był, brawo
Wszystkim serdeczne gratulacje. W tym roku były kategorie "łączone" lub "skondensowane" , bo kandydaci przeplatają swe umiejętności jak warkocz. Apeluję jednak KOBIETY DO DZIEŁA ! Dobrze, że choć Buba nas jakoś ratuje!
no i na koniec - dla Dona Enricona - Powsimordowa korona:-D
Gratulacje oczywiście!
Heniu Gratulacje !!!!!
:-D hip hip hura :mrgreen:
A powinien "pa, Pierożku" - to on chiba riba!
Widzę że wirus nie został usunięty i nadal wypycha mnie na głównego Powsimordę,
a przecież jest tu na forum wiele osób bardziej godnych tego zaszczytu ode mnie.
Przyjmuję wybór z pokorą jako inspirację do kolejnych działań.
Serdecznie dziękuje za gratulację i już zapraszam na obiecaną "pastorówkę".
Gratuluję i ja... wszystkim WYBRANYM ;))
WUKA napisała :
Tak mi przyszło do głowy że można by w ramach przedłużenia zabawyCytat:
Apeluję jednak KOBIETY DO DZIEŁA !
ogłosić głosowanie na >>bieszczadniczkę roku<< ... a okazja się zbliża , bo 8-my marca tuż tuż.
(oczywiście dopiero po uzyskaniu zgody Ojca Dyktatora)
Bardzo słuszna propozycja Donie Enricu - szybkie wybory na Bieszczadniczkę.
Jestem za , a nawet bardzo za.
A wszystkim dotąd uhonorowanym: SERDECZNE GRATULACJE
Długi