Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
Dzięki za info, widziałem to połączenie ale z kilku powodów(m.in. wczesna godzina, autobus przelotowy z Warszawy i koszt biletu) nie jest dla mnie do przyjęcia. Jest jeszcze opcja dojazdu do Wetliny i tam złapanie stopa do UG, jeżeli nie znajdę transportu z Rzeszowa, tak dostanę się na miejsce. Pozdrawiam.
Jeżeli by przy okazji szukania tych dwóch miejsc było jeszcze jednoto chętnie skorzystałabym z niego. Chcę dotrzeć na 29. 09 do Komańczy na koncert Domu o Zielonych Progach na godz 20.00. (a może też właśnie na koncert się wybieracie) Również jestem harcerką. aaaa jechałabym z Rzeszowa. mój nr gg 7743725
Rozumuje, że słowo "prawdopodobnie" oznacza, że mogą nastąpić zmiany więc...Jeżeli byś jechał zamiast 28 to 29 to chętnie się zabiorę z Rzeszowa lub Jarosławia.mój nr gg 7743725
Hej!
Poszukuję transportu dla dwóch osób (para) z okolic Kozienic, Pionek, Radomia, Zwolenia, Puław. Dojazd do Lublina, Dęblina czy Warki też wchodzi w rachubę. Interesuje nas wyjazd 4 października w nocy, skrajnie 4 po południu/5 z samego rana.
Gdyby ktoś jechał i miał 2 wolne miejsca, proszę o kontakt na mail: bartoszmazur89@gmail.com.
Pozdrawiam :)
Jadę 7/8 października, mam wolne miejsca. Kontakt PW, GG lub tel jak ktoś ma.
Cześć. Czy jedzie ktoś jutro, czyli w piątek 5.10.2012 ze Śląska lub Krakowa w Bieszczady? chętnie dorzucę się do paliwa. pozdrawiam. Klaudia
Witam, szukam dojazdu do Rzeszowa czyli kogoś, kto w niedzielę, 14 października, rano, ok. 9 będzie wracał z okolic Wołosatego. Jest nas dwoje więc dwa miejsca, dorzucamy się do paliwa. Pozdrawiam, Ola
W piątek 12 bm. (około 11-12) jadę z okolic Łodzi przez Radomsko, Tarnów, Jasło, Komańczę, Cisną w stronę Ustrzyk Górnych. Będę miała 2 miejsca wolne. Powrót w niedzielę około południa.
dziś (12.10) wyjazd z Krakowa, wieczorem. mamy dwa wolne miejsca w aucie. zrzutka na paliwo 50 zł. powrót w niedzielę. prosze o szybki kontakt chętnych 509 362 476 :)
Karolina
KTO jedzie w biesy z wawy 31.11????