Witaj na forum! Zrobiłeś mi smaka z tą kawą z ogniska.. dodałabym jeszcze -kawa z ogniska z menażki, smak i zapach niepowtarzalny:)
Wersja do druku
Witaj na forum! Zrobiłeś mi smaka z tą kawą z ogniska.. dodałabym jeszcze -kawa z ogniska z menażki, smak i zapach niepowtarzalny:)
Witam wszystkich serdecznie :)
Bastek, jesteś mi osobiście winny sprawozdanie ze swojej wyprawy by dać upust mojej retrospekcji! Inni też zapewne z chęcią poczytają. Ja czekam i czekam, ale jak mnie wnerwi czekanie to jak nic wyślę windykatora. :razz:
Recon, bardzo przepraszam, wiem że obiecałem opisać wyprawę, ale moim współtowarzyszem do wyprawy pozostał tylko mój 11 letni Syn (kolega niestety nie dotarł sprawy służbowe) i szczerze przyznam że po wydarzeniach w Olszanicy spanikowałem, wypuścić się tylko z nim w tamte rejony. Nie wiem czy moja panika nie była słuszna, chociażby po przeczytaniu raportu BdPN o drapieżnikach na tym terenie http://www.bdpn.pl/index.php?option=...545&Itemid=183 może jednak być przezornym nie zaszkodzi. Ale obiecuję że na pewno dam opis tego przedsięwzięcia a jeśli okazja pozwoli to nawet osobiście przy ognisku w Tarnawie w przyszłym roku.
Ja również witam! Mieszkam w Sudetach, ale wakacje zawsze spędzam w Bieszczadach :) Do zobaczenia na szlakach, a wcześniej tutaj :D
.... dżieńdoberek...