Odp: Nowa kamerka w Bieszczadach
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
chyba staję się w Twoich oczach jeszcze bardziej śmieszna...:mrgreen:
uważam, że za dużo myślisz.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Oczywiście, że nie każdy może tam przyjechać ale czy to automatycznie znaczy, że trzeba wsadzić tam kamerki?
Przegrzebałem Internet w poszukiwaniu informacji o tym, czy można instalować kamery internetowe. Nie ma takiego zakazu, tak więc dyskusje o tym, czy się komuś ten pomysł podoba, czy nie, są bez znaczenia. Warto odnieść się tu do powszechnie przyjętej zasady "nie pasuje ci coś, to się tym nie interesuj".
Ja tylko napiszę ostrzegając, że aktywny pulpit dość mocno obciąża system operacyjny i może (nie musi) spowodować wolniejsze działanie innych programów.
B.
to że nie ma zakazu tzn że jest dobre? i nawet nie mozna sie tym interesowac? nie ma tez zakazu sprzedawac dopalaczy, a słyzsycie co się dzieje! dzieciaki sie trują a właściciele sklepów zacieraja ręce i to wg prawa czyste
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
to że nie ma zakazu tzn że jest dobre? i nawet nie mozna sie tym interesowac? nie ma tez zakazu sprzedawac dopalaczy, a słyzsycie co się dzieje! dzieciaki sie trują a właściciele sklepów zacieraja ręce i to wg prawa czyste
To, że nie ma prawnego zakazu oznacza, że daną czynność można wykonywać. Kropka.
Aspekty moralne to inna bajka.
Dzieciaki zażywające dopalacze trzeba posłać do kamieniołomów, żeby nie mieli czasu na głupotę i wiedzieli, co to ciężko zarobione pieniądze.
Nie przyjadę do Werlasu, bywam niegrzeczny
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Nie przyjadę do Werlasu, bywam niegrzeczny
Długi
W czym przejawia się ta niegrzeczność, Długi? :razz:
nie przyznam się, nie lubię kamieniołomów
Długi
eee ta kamerka jest do bani, przynajmniej u mnie jest w czarno-bieli!
;-((
chciałam zobaczyć jak naprawdę z kolorkami i co?
;-(((
Ale rano była cudna jak mleko mgła, co oznacza, że na górze musiał być cudny wschód słońca ze snującymi się dołem mgłami
to ja mam coś z kompem;-(
u mni enie widać w ogóle kolorów, ale co ciekawe na kamerce w U.Górnych juz je pięknie widzę dla odmiany.
Bartku a co w niej widzisz? ładnie już?
edit:
ooo no w kolorze;-)))
już i u mnie
rano po prostu słońce waliło w obiektyw!
dzięki;-)))