-
No jasne T.B. Bo one takie są że gryzą!!! ona takie gryźliwe są!!!!! Ani nawet!!!!cud że we Wrocku sie zatrzymały!!! a gdzies TY lulał zamiast na anioły polować? (lub na Anielice?) Wielkie masz straty!!! Ale ja jedno skrzydło mam da Ciebie bo upolowałam w sobote.
-
Bieszczadzkie Anioly
I my tam byliśmy i piwo piliśmy!!!!!! Jednak upoiła nas muzyka i atmosfera miejsca i ludzi. Szaszka dzięki za, jak zwykle, piękne słowo i foto! Komercja? Stonka? Na pohybel wszystkim, którzy mówią tylko o tym. Wśród tłumu ciszę usłyszeć. Tak jest i będzie z Bieszczadami. Cały ten chaos cywilizacyjny jest nie do uniknięcia. W Bieszczadach też są ludzie , którzy pragną „godnie” żyć-dostąpić szczęścia bycia, tonąć w dobrach tego świata. Czy można im mieć to za złe? Wszyscy ci, którzy naprawdę kochają Bieszczady na pewno znajdą dla siebie miejsce. Wszystkie te ostępy leśne, trawy zielone, ranne mgły i szlaki dzikie jeszcze długo nie będą dostępne dla tzw. Stonki - za duży wysiłek. Myślę, że dzięki takim ludziom, jak Ty, Asiczka, Iras, i wielu miłośnikom Tej CUDNEJ KRAINY Bieszczady nigdy nie stracą na swej tajemniczości i tym czymś, co czyni je obiektem podziwu i tęsknoty!
Wiolka i Zbyszek.
-
2 załącznik(ów)
biesczadzkie...
I ja tam byłem i spotkałem się z aniołami ... i jeszcze jestem w Biesach ale już muszę wracać. Ale niebawem znów tu będę.
-
I ja bylam, ale niestety juz wrocilam :( a atmosfera na koncercie SDM byla rewelacyjna
-
2 załącznik(ów)
Bieszczadzkie
Teraz wychodzi, że się pomyliłem. Tych spotkanych przeze mnie aniołów było więcej niż dwóch.
pozdrawiam serdecznie wszystnie anioły i czarciki też :lol:
-
Eeeee.... chyba tak jakoś malo anielsko wyglądam na tym zdjęciu... :P
To pewnie dlatego, że gorąco mi bylo jak w piekle...
-
Tak wyglądają zapracowane anioły dbające o dusze śmiertelników ktorzy nie wiedzą po co w Biesy jadą.
pozdrawiam :roll:
-
2 załącznik(ów)
Kolejne Bieszczadzkie Anioły spotkane przez nas na szlaku. Tym razem mimo padającego deszczu niezwykle wesołe i rozśpiewane aniołki.
-
Hę
Aż czasem żałuję, że jestem początkującym socjopatą.