Z pogodą godzę sie ze swoim wyglądem. :lol: i wiekiemCytat:
Zamieszczone przez natasha
Tym łatwiej, że nie muszę nic wciągać :twisted: i pożyczać :lol: :lol:
Pozdrawiam
Długi
Wersja do druku
Z pogodą godzę sie ze swoim wyglądem. :lol: i wiekiemCytat:
Zamieszczone przez natasha
Tym łatwiej, że nie muszę nic wciągać :twisted: i pożyczać :lol: :lol:
Pozdrawiam
Długi
Hej, młodzieniaszki! Nie wypominajcie sobie wieku. Wszyscy kiedyś osiągną górną strefę stanów górnych, więc po co ta licytacja, a wiem z doświadczenia, że im więcej lat, tym szybciej płynie czas.
Mówiłem wcześniej, że chciałbym zawyżyć średnią w ankiecie, z nie wychodzi mi to. Po prostu chciałbym się wpisać, a nie wiem jak. POMOŻECIE? Zdjęcie, które oglądacie przy moich postach było zrobione już dosyć dawno temu (jeszcze wielu z was nie było w planach). Zamieściłem je dlatego, że... no, mniejsza o to.
No to powie mi ktoś jak wreszcie zawyżyć średnią w ankiecie?
Cześć WueM
Przykro mi ale ankieta była aktywna przez 1 m-c --jak zakładałem ją 20 .12 dałem opcje na 30 dni --ale coś jeszcze w "tym" stylu trzeba wymyślić --może inną ankiete...
Pytanie do Moderatora , czy na prośbę założyciela tej ankiety, nie da sie przydłużyć jeszcze o miesiąć
serdecznie pozdrawiam
Już mi jest przykro :cry: Ale co tam, sam sobie jestem winien, że tak rzadko tutaj zaglądam. No cóż, trudno i już.
przedłużyć na czas nieokreślony!!!
Wszak jest jakaś blokada (chyba na podstawie IP, a może loginu) żeby dwa razy nie głosować.... no to niech się wszyscy określą. A swoją drogą, czy autor postu nie może zmieniać ankiety "zawartej" w poście?
próbowałem .... mam dostęp do zmiany treści samego postu ,ale w opcji ankiety nic nie da się zrobić(a może ja nie potrafię ), dlatego jw. zadałem pytanie moderatorowi czy nie da się przydłużyć jeszcze o miesiąc -a jeżeli jest taka wola Uczestników forum to nic nie mam przeciw ,żeby przydłużyć na czas nieokreślony.Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
Rejestrują sie ciągle nowi uczestnicy to i czas nieokreślony jest zasadny
Przepraszam ,że zajmuję sie tu i teraz takimi przyziemnymi sprawami a w Katowicach tragedia -- Wyrażam Najszczersze Współczucie Wszystkim Poszkodowanym
Zrobione.Cytat:
Zamieszczone przez joorg
dzięki --już nawet dwie osoby "dołożyły" do wynikuCytat:
Zamieszczone przez Piotr
Dziękuję, właśnie zawyżyłem średnią wieku (40-50)
Również i ja się do zawyżenia średniej przyznaję:-(