Malo prosil,ba,błagał :), o przekazanie wszytskim Forumowiczom pozdrowień z Kinczyka Bukowskiego:) zaprasza do Koliby,bo dziś tam miał być.Woooops,już po północy:D
Wersja do druku
Malo prosil,ba,błagał :), o przekazanie wszytskim Forumowiczom pozdrowień z Kinczyka Bukowskiego:) zaprasza do Koliby,bo dziś tam miał być.Woooops,już po północy:D
Tak naprawde to na Kirkut przywiozłem nie tylko Szymona ale i jeszcze przemiłą dziewczynę ;-)
Pozdrawiam
Weronika miala na imie ;) btw. przywiozles tez mnostwo jego sprzetu ;)Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
He, he!! Przywiozłem na Kirkut dwie dziewczyny. Obie przemiłe.
pozdrawiam
Bertrand,niektórzy zauważyli tylko jedną :) Zresztą wcale się nie dziwię:) Weronka,całuję gorąco:*
Dziś rano wróciłem po miesiącu pobytu w Bieszczadach (a także Beskidzie Niskim gdzie przyznam że wpierw celem nabrania doświadczenia towarzyszyłem Maguryczowi w jego obozie remontowym w Grabiu i Ożennej k/Krempnej)
... i już wyję z powrotem za Bieszczadami, tu w codzinnym kieracie.
Teraz czas zrobić sprawozdanie. Czekam jeszcze na zdjęcia które wykonywał Szymon. Sam dorobie jeszcze nieco zdjęć kirkutu we wrześniu, bo gdy wyjeżdżałem było fatalne oświetlenie.
Aha, w poprzednim poście chciałem dopisać że gdy przyjechał Wojtek to wycisnał z mego śpiwora litr wody. Już nawet nie miałem tam czasu przwiesić go przez linkę żeby wysechł. Pamiętam tylko że ostatnich nocy starałem się znaleźć kawałek suchej częci śpiwora.
Byłem tu dopiero teraz, w ostatnich dniach sierpnia...
Malo i Wszyscy, którzy brali w tej akcji udział!
Zrobiliście kawał cudownej roboty!!!
A to kilka tego "dowodów"...
Załącznik 2896 Załącznik 2897 Załącznik 2898
Załącznik 2899
Najwidoczniej to nie był jeszcze "ten" czas..Dziekuję WojtkuR za małe odświeżenie..Tak dobrze znów widzieć stary,dobry kirkut..Do zobaczenia,staruszku,za 3 tygodnie!Cytat:
Zamieszczone przez malo
Oj, Gosiu... wiesz że zaraz po kirkucie miałem gorący tydzień (do czego musiałem przygotowywać 3x w tygodniu wiesz - mało miłe). Potem jeszcze nieco odpoczynku w skałach. Szymon jeszcze nie nadesłał zdjęć cały czas. A ja sam... eh ja mam ciężką rękę do sprawozdań. Ale napiszę, oczywiście. Zwłaszcza że nawiasem mówiąć -to informacja dla pozostałych- to co dotychczas w projekcie "Kirkut" to właściwie w początkowa faza. Proszę o wybaczenie za zwłokę:/
3 tygodnie? o czymś nie wiem?