Pytajnik na końcu zdania mówi że pytam i to powaznie całkiem, więc jak jest A to niech będzie B...Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Wersja do druku
Pytajnik na końcu zdania mówi że pytam i to powaznie całkiem, więc jak jest A to niech będzie B...Cytat:
Be to już było - w Twoim poście... hehe
Nieee no, spodziewałem sie czegos bardziej oryginalnego. Tamto to był mój bełkot - moje świadectwo. Chciałem poznać Twoje ;)Cytat:
No widzisz... więc przeliczyłeś się i niech sprawę zakończy - jak raczyłeś to nazwać - Twój bełkot. Zdrowia
Piotrze,
Już wiele razy przerabialiśmy na Forum dyskusje o Chacie Socjologa, w których jedni na nią pluli, inni jej zaciekle bronili. Jestem jednym z Otrytczyków. Właśnie wczoraj wróciliśmy z imprezy pożegnalnej Marasa, który kończy swoje gospodarzowanie. Gdybyś mógł być świadkiem wspaniałej, rodzinnej atmosfery, jaka panowała w chacie przez tych kilka dni, może jednak zmieniłbyś o nas zdanie. Maras dostał album z fotkami i wpisami od nas i obejrzeliśmy (laptop, rzutnik) prezentacje o Marasie, przygotowane specjcalnie na tę okazję. Było przesympatycznie. Oczywiście piliśmy - jak to na imprezie, ale, Wiesz - nikt nie rzygał. Co do mycia - nie zaglądam innym w majtki, więc nie wiem. Pewnie jedni się myli, inni nie. Czy to ważne?
Nie wiem czy w innych chatach panuje taka atmosfera jedności, wzajemnej życzliwości i tolerancja. A Ty wiesz? Pzdr
Rzecz w tym że nie muszę zmieniać zdania o szeroko rozumianej Chacie, bo jest ono pozytywne, nie przypomnam też sobie abym kiedykolwiek pluł na Chatę - owszem mogły się zdarzyć cierpkie uwagi przy okazji dysput sprzed 2 lat, ale przyznasz że na ówczesna opinię (części bo nie wszystkich przecież) sami zapracowaliście, nie warto do tego wracać i nie wątpię ze teraz pracujecie na znacznie lepszą.Cytat:
Zamieszczone przez Julo
Nie wchodze też na "drzewo" czy do działu "Chata Socjologa" wtryniając się między wódke i zakaskę nie mając jednoczesnie nic mądrego do powiedzenia. Nie wpraszam się na kolacje brydżystów by głosno manifestować niechęć do brydża. Owszem, mój post był byc może niezbyt grzeczny (choć był w pewnym sensie skrótem myślowym) jednak to nie ja zacząłem w tym wątku temat Chaty w formie również niezbyt jasnej , natomiast prowokator potem nie ma odwagi uzasadnić swojej wypowiedzi i daje dyla. A gdzie daje dyla? Na "drzewo wiadomości" (po wsparcie? by wywołać kolejne niepotrzebne dyskusje?):
http://drzewo.otryt.bieszczady.pl : cytuję:
"[ 27.03.06; 08:55 ] v20-s1.itpp.pl
Kriss : Witam. Pozdrawiam uczestników i wyrażam głeboki żal z powodu mojej nieobecności. NA forum, przy okazji głosowania nad miejscem corocznej imprezki p. kimb, poruszona została znów Chata nasza. Polecam lekturę - zwłaszcza posty Piotra... Pamietacie, przerabialismy to juz dwa lata temu.... Żałosne."
To kto Twoim zdaniem poruszył temat Chaty i kto tu jest żałosny?
Piotrze ja rowniez sie z Toba zgadzam... chata "zapracowala" na takie okreslenia jak wymieniles.
Julo pytasz czy sa chaty z klimatem- sa i znam takich kilka w BN ;)
Pozdrawiam
Rzecz w tym, ze ja nie czuję sie prowokatorem. Wyraziłem swoje niezadowoloenie z samego pomysłu, żeby kimb organizować w Chacie. Natomiast Twoja alergia na wszystko, co napiszę na forum jest zastanawiająca. A forma odreagowywania po prostu niegrzeczna. No i jednak zaglądasz na drzewo... hehe. Życzę Ci utzrymania tego karykaturalnego samozadowolenia. Pozdrawiam oczywiście.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Panowie.... looozik.... KIMBu w chacie nie będzie... "nie po drodze"... Ten wątek ma służyć konstruktywnej dyskusji na temat KIMBU, jeśli kogoś KIMB nie obchodzi to niech tu nie zagląda... A prywatne żale można w prywatnej wiadomości wylać... HOWGH
Zapraszam CHETNYCH do wpisywania się na listę!!
pozdrawiam
DP
Panowie, Panowie..... nie czas i nie miejsce...... 8) proszę ładnie się wpisywać i się nie brać za łby :P :twisted: ....... Jeśli przybędziecie na KIMB będziemy mieli dodatkowa rozrywke :P ;) ....... "zapasy" ..... :) a tak poważnie...... faktycznie mizernie to wygląda.... Przychylam się do terminu, zapisuje mnie i łysego mego ....... :shock: .... Chyba lepszym rozwiązaniem będzie osobny post z proponowanymi miejscami i terminem i lista do zgłaszania, zanim ktoś przebrenie przez te 12 stron, żeby byc w temacie skona .... :P ....
p. kobita